Hrdlička a Plíšková: Konec štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hrdlička a Plíšková: Konec štěstí!

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička.
Karolína Plíšková a Michal Hrdlička. (´Foto Hermina Press)

Takové divoké grimasy na televizní obrazovce nikdy nevystřihl! Sporťák Michal Hrdlička (28) se v lóži kroutil jak had a příšerně šklebil. Aby ne, jeho milá Karolína Plíšková (24) vypadla z Australian Open a on, coby dosavadní talisman jejího štěstí při zápasech, selhal.

Zatím jí nosil štěstí, byl jejím talismanem. „Když mám Michala u sebe, cítím se v pohodě. Poprvé se mnou byl v Nottinghamu, pak v Cincinnati, na obou turnajích jsem získala titul. Tak jsem si ho teď poprvé vzala do Austrálie,“ culila se Kája.
Zatím to fungovala náramně. Vyhráli »spolu« turnaj v Brisbane, v Melbourne se dostali do čtvrtfinále. „Jsem prostě jejím talismanem,“ smál se sportovní moderátor. Jenže včera se postavila do cesty chorvatská veteránka Lučič- Baroni a až 79. hráčka světa je poslala oba domů.

„Takovou soupeřku bych měla porazit, ale tady hrála ve velké formě. Byla jsem furt pod tlakem, byla agresivnější. Mám pocit, že jsem to neměla ve svých rukou,“ přiznala Plíšková, která v Melbourne i se čtyřhrou vydělala 8,5 milionu korun. Vezme si Michala s sebou na příští štaci?


Růžovky přinesly smůlu
Proč se sakra převlékali?! Hrdlička spolu s koučem Kotyzou a kondičákem Noskem v minulých zápasech fandili v lóži v černých trikách, ale na včerejší čtvrtfinále se ohákli do růžového. Připravili tím Karolínu o postup?

Bude trojka!
Nemusí si zoufat. „Přesně tak, vždyť je to můj nejlepší start do sezony v kariéře,“ zaháněla chmury Plíšková. Navíc ví, že v pondělním vydání žebříčku WTA se objeví na třetí místě za Serenou Williams a Kerber! „Jo, to je fajn. O dvě místa se posunout, to už v těchhle sférách jde celkem těžko. Na jedničku mám asi daleko, i když v Paříži a Wimbledonu neobhajuju skoro nic,“ počítala Karolína.



Přečtěte si
Sasi
24. 1. 2019 • 22:42

Karolína je bojovnice, ale pustila si k tělu dost vypočítavého partnera. Peníze, to je to, co ho zajímá...

jiritynak
27. 1. 2017 • 23:24

To už je hezčí Stěpánek než Hrdlička .

6010
27. 1. 2017 • 09:52

To je zase ubohý článek. Dle vašich úvah prohra Plíškové závisí co si vezme ten trapák Hrdlička na sebe? A nebo to je spíš tím, že soupeřka byla lepší.Nechte těch trapných úvah.Já mám pocit, že se svět úplně zbláznil.

suov
26. 1. 2017 • 19:51

Běžte už do pr dele s Hrdličkou ale i Plíškovou,,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.