Boušková (62): Místo Ordinace vozík! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Boušková (62): Místo Ordinace vozík!

Herečce se stýská po Lojzičce z Ordinace.
Herečce se stýská po Lojzičce z Ordinace. (Foto Aha! – Marek Pátek a TV Nova)

Zlomila si na lyžích nohu a nemůže hrát. Jana Boušková (62) využila kontrolu u lékaře, aby na skok navštívila hostivařské ateliéry, kde se točí Ordinace v růžové zahradě 2. Na svou postavu sestřičky Lojzičky si ale musí nechat zajít chuť.

Když ráno po návštěvě lékaře přijela herečka do hostivařských ateliérů, byl už pro ni připravený invalidní vozík. A Boušková rychle potvrdila, že je dobrá herečka. Okamžitě na tváři vyloudila úsměv. A to i přesto, že své zranění podle nejbližších nese skutečně těžce. „Mám těžký úraz,“ řekla deníku Aha!. Strašně ji mrzí, že nemůže na jeviště a před kameru.

„Janě už seškrtali scénář,“ prozradil deníku Aha! člověk ze štábu. Herečka svou postavu sestřičky Lojzičky miluje a umenšení role ji bolí víc než noha v sádře. Štáb ovšem potřebuje jet dál. „Nedá se nic dělat, čekáme na stabilizaci zdravotního stavu paní Bouškové,“ řekla Aha! mluvčí Kateřina Kotalová. „Situace je nepříjemná především pro Janu, a my jí proto přejeme brzké uzdravení,“ dodala. 

Magnet na úrazy
Herečka má se zlomeninou už jednu zkušenost. Na Slapech, kde její muž Václav Vydra (61) chová koně, před několika lety při jízdě spadla a zlomila si čtyři žebra.



Přečtěte si
ivoadler
27. 1. 2017 • 11:18

Dokazuje si, že herci prostě nestárnou. V tomhle věku na lyže? Snad ještě běžky, ale sjezdovka? Příště si zlomí vaz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.