Tomáš Matonoha: Konec herecké kariéry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Matonoha: Konec herecké kariéry?

Tomáš Matonoha
Tomáš Matonoha (Foto: showpix.cz, ara)

To jsou věci! Populární herec a v poslední době také moderátor soutěžního pořadu Co na to Češi Tomáš Matonoha (45) chce prorazit v hudbě. Kvůli ní hodlá dokonce omezit herectví.

„Já se teď hlavně soustředím na natáčení Co na to Češi a na kapelu. Chci se více věnovat muzice,“ prozradil nejprve stroze magazínu Aha! TV Matonoha. Pak se ale rozpovídal. „Naše kapela se jmenuje Inspektor Kluzó. Právě nahráváme desku, která by měla být hotová na jaře a na trh se dostane v září,“ svěřil nám Tomáš.

„Jsme takový hudební kabaret. Klavír, kytara, flétna, je to mezi blues, jazzem a šansonem. Prostě jsme multižánrová kapela. Pohybujeme se v širším spektru. Už jsme hráli na rockovém festivalu, teď pojedeme na festival folkový. Ale úplně nejraději vystupujeme v hudebních kavárnách,“ uzavřel Matonoha, kterého si nejvíce můžete pamatovat z televizního sitcomu Comeback.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.