ODHALENO! Takhle se Kornová dostala k modelingu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

ODHALENO! Takhle se Kornová dostala k modelingu

Kateřina Kornová se rozhodně nebojí.
Kateřina Kornová se rozhodně nebojí. (Foto: Dana Kolářová)

Kateřina Kornová (49) je modelka, herečka, tanečnice, moderátorka i lektorka zdravotního cvičení. Zkusila si snad všechno. Málokdo ale ví, jak se vlastně k modelingu dostala.

Už jako malá si přála být modelkou a jelikož je Kateřina ve svých rozhodnutích velice spontánní, nebála se jít za svými sny. „Jako studentka gymnázia jsem si přivydělávala v Bílé labuti, kde jsem chodila tzv. přehlídky na patře. Nikdo mě neobjevil – jednoduše jsem tam jednoho dne napochodovala a zeptala se, jestli by o mě neměli zájem,“ prozradila pro MF Dnes Kornová s tím, že za to mohlo i její okolí, které ji nabádalo, aby to zkusila.

Po gymnáziu ovšem nastoupila jako úřednice do banky. „Tomu jsem chtěla právě uniknout. Takže mi nezbylo nic jiného než jít na ÚBOK a zaklepat na dveře, jestli by náhodou… Tenkrát nebyla žádná Miss, ze které se dnes rekrutují modelky, musela jsem si pomoci sama. A ono to vyšlo,“ dodala herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.