Jak Hillary rozsekla Billovi čelo lampou! A další pikantnosti z prezidentských ložnic... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak Hillary rozsekla Billovi čelo lampou! A další pikantnosti z prezidentských ložnic...

Bill Clinton a jeho žena Hillary
Bill Clinton a jeho žena Hillary (Foto: ara)

Hillary Clinton byla další v řadě protivných metres Bílého domu a hodně si vymýšlela. Za přezdobení domu utratila v první vlně 400 tisíc dolarů. Vyměnila například během jednoho dne sedm lustrů!

Když se Clintonovi stěhovali, pozvali si kamarády na pomoc. Pár jich ovšem mělo záznam v trestním rejstříku a neprošli bezpečnostní prověrkou. Hillary si ale zadupala a museli je pustit. Jenže s touhle galerkou tak museli napochodovat i agenti tajné služby a mezi tím vším stěhováním dbát na bezpečnost. Byl to neuvěřitelný maglajz. Partička se škraloupy v záznamech se potácela po chodbách, nikdo nevěděl, co kam přijde. Vrcholem byla sbírka žab Hillary. Prezidentský pár sbírá žáby a je to hodně bizarní sbírka malůvek, sošek a jiných figurek.

Během funkčního období nalezli Clintonovi zálibu ve stěhování. Byla to jistá úchylka, že ve dvě ráno začali stěhovat věci či nábytek z pokoje do pokoje. Prostě měli nutkání změny, tak v pyžamu štrachali po baráku a šoupali vším, co jim přišlo pod ruku. Za dva roky přestěhovali celý mobiliář, že kurátoři dodnes nedali dohromady inventární čísla po jednotlivých pokojích. A vrcholem bylo, když začali prohazovat doplňky mezi modrým, zeleným a červeným pokojem, což jsou výsostné reprezentativní prostory lišící se právě barvou, jakožto zásadním identifikačním označením.



NEVĚRA
Mizerné období prožíval Bílý dům od listopadu 1995. Clinton se zapletl s Monikou Lewinsky a na atmosféře to bylo sakra znát. Jednou takhle objevila služebná zkrvavenou postel a spustila povyk. Bill Clinton vylezl z koupelny s tím, že šel uprostřed noci na záchod a do čehosi vrazil. Bylo z toho několik stehů na hlavě a zaručená zpráva, že ho vzala Hillary těžkou lampou přes hlavu. Románek se táhl dva roky a Hillary nejvíc rozčílilo, že se dostal na veřejnost a byla veřejně potupena. Clinton pak spal v pracovně na pohovce a roky trvalo, než se první dáma jakžtakž usmířila. S manželem ale už nikdy nevtipkovala a nestěhovala po nocích nábytek.

DRBY Z PREZIDENTSKÉHO PATRA

■ Betty Ford byla zábavná a společenská dáma. Aby v žertu vyzkoušela uklízečky, dávala na různá místa v domě cigarety. Tu ji měl porcelánový andělíček v ručičce, tu cigaretou ozdobila květinu. Vždy ale vkusně!
Obama miloval jablka. Floristky, které roznášely květiny, nesměly zapomínat na mísy plné jablek. A prezident Obama každého nabádal, ať jí jablka. Vnucoval je kdekomu.
■ Michelle Obama je společenská dáma a trumfla i pařící pár Clintonových. Za první dva měsíce ve funkci uspořádala v Bílém domě 50 společenských akcí.
■ Clintonovi jedli zdravě a lehce. Zelenina, rýže, kari, nejtěžší jídlo byly quiche. Když nastoupili Bushovi, přešlo se na steaky, fazole, sendviče a vejce se slaninou. Bill Clinton ovšem později prozradil, že se dobře nají na zahraničních cestách, když jídelníček nesestavuje Hillary.
■ Georgie Bush ml. byl velmi lidový prezident a nejvíc si rozuměl se sluhy. S jedním z nich se spřátelil, že spolu chodili na ryby. „Baví mě to nejvíc s Ronem, s nikým jiným si tak nezarybařím.“ Po skončení funkčního období si sluhu zval domů na ranč a rybařili vesele dál. Posílal pro něj letadlo.
■ Víte, že prezidenti vstávají shodně v 5:30? Nezřídka si jdou ale odpočinout po obědě… Jen Clintonovi byli noční ptáci a chodil spát pozdě. Kolikrát jen tak courali po chodbách a kochali se prostory rezidence.
■ George Bush st. miloval házení podkov, házel i se sluhy, jindy zase s anglickou královnou. Nixon chodil hrát bowling s myčem nád



Přečtěte si
bursik
19. 2. 2017 • 20:48

dr.Hnizdil ma pravdu -vladnou nam silenci a psychopati -hruza je to i ti manageri roku atd

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.