Nevděk vítězky Talentu Bodišové: Vykašlala se na fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nevděk vítězky Talentu Bodišové: Vykašlala se na fanoušky!

Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová (Foto: Karel Kopáč, archiv Blesku, Facebook)

Zdá se, že vítězka soutěže Česko Slovensko má talent Gyöngyi Bodišová (23) svou příležitost na kariéru v hudební branži za pačesy nechytila. Od jejího vítězství uběhl už rok, ale není po ní ani vidu, ani slechu. Její fanoušci už se těšili, že jí konečně uvidí v jednom ze slovenských podniků, ale zpěvačka akci odpískala jen pár dnů před avizovaným koncertem.

Diváci Talentu posílali zpěvačce hlasy, které jí pomohly až k vítězství, ale zdá se, že Bodišová si toho moc neváží a slavná být nechce. Jak jinak si vysvětlit její chování. Svou účast na akci zrušila pouhé čtyři dny před vystoupením. To není zrovna profesionální chování.

„Ano, ten koncert je zrušený. Když jsme komunikovali přímo s paní Bodišovou, povídala, že na vystoupení není připravená a zrušila ho,“ uvedla pro web pluska.sk Jana Žakovičová z oddělení známého bratislavského kasina. Bodišová by si měla uvědomit, že až se jednou k nějakému vystoupení rozhoupe, mohlo by se stát, že už o ni fanoušci už nebudou mít zájem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.