Skutečné pozadí rozchodu Mátlové a Janečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skutečné pozadí rozchodu Mátlové a Janečka!

František Janeček a Tereza Mátlová se rozešli.
František Janeček a Tereza Mátlová se rozešli. (Foto abl)

Propálená nevěra a neshody ve výchově dcery Emilly Anne (8)! To jsou prý hlavní důvody rozchodu hudebního bosse Františka Janečka (72) a jeho dlouholeté partnerky Terezy Mátlové (42).

Janeček prý nad vztahem s Mátlovou zlomil hůl už před časem, ale zdání spokojené rodiny držel kvůli dceři. „Bezmezně ji miluje a nechtěl, aby čelila tlakům okolí. Ale už to nešlo udržet. Tereza proti němu dceru začala používat jako zbraň,“ řekl Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován.

Útěk, pak tlak
Podle webu expres.cz za krach vztahu může nevěra. Mátlová před časem odešla k jinému muži, když jí ale nový vztah nevyšel, vrátila se. Janeček chtěl právě kvůli dítěti zůstat nad věcí, nabalovaly se ale další problémy. „Tereza po svém průšvihu cítila, že ztratila naději na dlouho vytouženou svatbu, tak na ni naopak začala znovu tlačit. To ale vyvolávalo další hádky,“ cituje server zdroj z okolí Mátlové.

Spor o výchovu
Další příčinou sporů prý byly rozdílné pohledy na výchovu dcery. Mátlová totiž hraje v divadlech po celé republice, má závazky v Liberci, Ústí na Labem i pražském Národním divadle. A Janeček chtěl, aby se víc věnovala výchově. „Malá Emilka tráví příliš času v divadelních šatnách v péči kostymérek. František nechtěl, aby jeho dítě vyrůstalo na cestách,“ dodává zdroj.

Mátlová ani Janeček svůj rozchod nekomentují. Producent veškerou svou energii vrhl do přípravy muzikálu Ples upírů, který má premiéru už 
12. února.



Přečtěte si
-bello-
25. 1. 2017 • 12:48

robin5 ne, neodloudí ! Gottovi to pálí ! jsem mrtvá smíchy

-bello-
25. 1. 2017 • 12:46

demon.hk jsi si jistý, že slovo smrž je příhodné? Dočetla jsem se, že smrž je " houba labužníků " No teda ! No tohle !

demon.hk
25. 1. 2017 • 09:11

demon.hk
25. 1. 2017 • 09:08

zlatokopka co se nechala pro prachy ojíždět slizkým hnusákem a debil co je králem nevkusných odrhovaček s ptákem měkkým, slizkým a smradlavým jako smrž....no to je dvojka

defakto
24. 1. 2017 • 21:27

... když jí Janeček tak bezmezně miloval , měl si jí už dávno vzít ! Nakonec dala mu krásne dítě , žili spolu léta , ale pro Janečka nebyla pořád dost dobrá , aby s ní udělal svou ženu ! Nejspíš ji zanedbával a našel se někdo kdo o ní stál , nakonec byla svobodná , Janeček se asi pořád bál o ty své miliony a proto se neženil , tak at si je všechny nechá a at s nimi žije sám. Lásku a ženu mu i tak nenahradí !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.