Chlapík s penisem 50 cm: Je to nefunkční strup! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chlapík s penisem 50 cm: Je to nefunkční strup!

Roberto Esquivel Cabrera se chlubí nejdelším penisem, že nefunguje, mu nevadí.
Roberto Esquivel Cabrera se chlubí nejdelším penisem, že nefunguje, mu nevadí. (Foto: ara)

Mexičan Roberto Esquivel Cabrera se chlubí nejdelším penisem na světě. Jenže to není úplně pravda, Guinnessova kniha rekordů jeho prvenství neuznává, protože k 50 centimetrům si pomohl sám. Jak to provedl?

Pan Cabrera si totiž penis začal natahovat už v pubertě, tehdy k tomu používal závaží. Svůj penis navíc velmi pevně svazuje obvazem, takže ve tkáni vznikají malé trhlinky. Ty se samozřejmě zacelí, ale vznikají tak malé jizvičky. Jeho penis tak stále roste nejen do délky, ale i do šířky.

Jeho počínání je velmi bolestivé a poněkud zbytečné, protože muž nejenom že nemůže mít sex, ale není ani schopný pracovat. „Nemohu nosit uniformu jako kdokoliv v práci a ani nemohu nosit cokoliv nad kolena. Můj penis mi totiž sahá až ke kolenům,“ svěřil Roberto britskému DailyMailu. Vzhledem k tomu, že si Roberto »nevrzne« a nemá ani ženu, ani práci, tak je otázkou, zda se i při délce 50 centimetrů má čím chlubit.

 

 

 



Přečtěte si
mekanik
30. 1. 2017 • 17:55

fejk jak bejk

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.