Ťukněte si s celebritou! Herečka Zuzana Norisová slaví 38 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ťukněte si s celebritou! Herečka Zuzana Norisová slaví 38

Zuzana Norisová slaví 38. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Zuzana Norisová slaví 38. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Martin Sekanina)
Po Bratislavské konzervatoři hostovala herečka Zuzana Norisová hned v několika slovenských divadlech. Roli Becky předvedla v Tomovi Sawyerovi, Chiffon pak v muzikálu Malý obchod hrůzy. Nastoupila i do televize, kde se ukázala v seriálu Horská služba nebo Velké srdce. Pak odjela do Česka.

Pražská premiéra muzikálu Pomáda, ve které měla hrát i Zuzana Norisová, se ale stále odsouvala. Chvíli se proto Norisová živila jako servírka. Režisér Filip Renč jí poté nabídl hlavní roli Terezy v retro snímku Rebelové. Tato inscenace pak pokračovala i na divadelních prknech. S Renčem měla Norisová i vztah.

Následoval muzikál Kleopatra, Tři mušketýři nebo Tajemství. Ve hře Jak se vám líbí? si zahrála i se svou sestrou Soňou.

Své umění předvedla Zuzana Norisová i v českých seriálech Letiště, Přešlapy a Dokonalý svět. Na hříšných rytmech se nesla v taneční soutěži StarDance.

Už několik let s ní chodí slovenský herec Ondrej Kovaľse kterým má dceru Júlii. Předtím žila Zuzana Norisová například se slovenským muzikálovým talentem Jurajem Bernáthem. Toho se jí snažil rozmluvit písní Zuzana muzikant David Kraus, syn moderátora a baviče Jana Krause.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.