Poullain se vrátila k Polívkovi: Budeme teď zase spolu a mnohem víc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poullain se vrátila k Polívkovi: Budeme teď zase spolu a mnohem víc!

Stará láska nerezaví...Platí to i pro vztah Polívky a krásné Francouzky?
Stará láska nerezaví...Platí to i pro vztah Polívky a krásné Francouzky? (Foto ara)

Bolek Polívka (67) a Chantal Poullain (60) byli manželé dlouhých patnáct let. I po rozvodu jsme je mnohdy mohli vidět na veřejnosti ve vřelém objetí. Nyní si spolu dokonce oba stoupnou na stejné jeviště.

Ačkoliv jim manželství nevydrželo, nelze popřít, že Bolek Polívka byl pro Chantal osudovým mužem. Šarmantní Francouzka měla údajně dokonce v kapse letenku do USA, nakonec ale zůstala a natrvalo se usadila v Čechách právě kvůli Polívkovi.

Je to již více než třicet let, kdy spolu bavili publikum v divadelní inscenaci Šašek a královna, nyní se ve hře Odhalená pravda potkají na divadle znova.

„Spojily se ty naše křižovatky znovu a Bolek řekl, že chce se mnou zase pracovat. Budeme teď zase spolu a mnohem víc,“ prozradila Blesku Poullain. Krásná herečka bude ve hře dokonce tančit u tyče. Dají se díky téhle lehce pikantní hře oba exmanželé dohromady i na jiné než čistě pracovní bázi?



Přečtěte si
hejpockej
10. 9. 2018 • 15:53

letenka do USA je jenom letenka, to neni pracovni nabidka ani pracovni smlouva...ja mel taky letenku do USA a nic z toho nebylo, do Holywoodu me nevzali, este se mi vysmali, a tak jsem zase letel zpatky domu...

antonuis.j
24. 1. 2017 • 15:41

To nemá cenu, zrůda ararat nemá IQ vyšší než 20, nezná ani základy gramatiky, neumí nic, jen nenávidět a závidět, uklízečka zlá - je holt sama, nemá rodinu, nic, je nestvůrně blbá a k tomu tlustá, agresivní a ubohá. A jak vidno, chlastá dál první ligu, už nemá mozkové buňky, pozabíjela si je, Eva Strouhalová, větší zrůda neexistuje, než ta primitivní dementní a negramotná bába, je to ubohá stará troska, umírající na selhání orgánů a hlavně mozku, brzy zaklepe bačkorami v tom svém holobytu a najdou ji až začne po delší době smrdět (teď v těch mrazech začne i rozklad jejího obřího sádelného těla později) a budou rádi, že je po ní. Smutný osud a smutný konec, ale sama si to zavinila, a bez ní už nebude ale taková sranda.... ale třeba ji naloží do lihu, prasnici.

anka
24. 1. 2017 • 14:00

Chantall ma v Cesku predevsim dite a bude tu mit i vnoucata, ma tu spoustu pratel, vydelat si dokaze, i Cesko je krasna zeme, Francie je blizko....proc by mela odjizdet???

pavucinka
24. 1. 2017 • 11:01

To Ararat: Ze svého úmyslu "uchlastat se" jsi tedy neslevila? Společnost fakticky finančnně podporuje ty, kteří se pomalu a jistě sebevraždí. A to není není žádná demonstrativní sebevražda, tahle je bez krve, ale jede se najisto. Žádná fyzická nemocm tohle je v halvě. Když nemáš motiv, tak tě fakticky zabíjí tvá "sebeláska". Nemáš proč a pro koho se měnit ? Co je to tedy jiného....Děláš si co chceš, a ozvěna toho se ti pak nelíbí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.