Jak bydlí Chantal Poullain! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak bydlí Chantal Poullain!

Kuchyň má Chantal zařízenou ve francouzském st ylu.
Kuchyň má Chantal zařízenou ve francouzském st ylu. (Foto: archiv TV Barrandov, archiv Odhalená pravda)

Přestože již přes dvacet let žije Chantal Poullain (60) v Česku, srdcem je stále Francouzka. A tak to vypadá také v jejím prostorném bytě v centru Prahy, kam si dokonce nechala nainstalovat tyč na pole dance, kterému propadla.

„Žiju tady jedenáct nebo dvanáct let, když šel Vladimír na gymnázium. Měli jsme dva měsíce na to, abychom všechno z Brna přestěhovali do Prahy,“ svěřila ke svému prostornému bytu, který má plný uměleckých děl.

Stud za klauna
„Mám tu bronzové sochy mojí sestry a také kromě toho klauna, kterého jsem malovala já. Trochu se za to stydím, ale je to Vladimír,“ svěřila herečka moderátorovi pořadu Můžu dál? Aleši Cibulkovi (39).



Trénuje doma
Dokonce si nedávno do svého příbytku kvůli divadelnímu představení, ve kterém hraje, pořídila do ložnice taneční tyč, u které pravidelně trénuje. „Dostala jsem výzvu pracovat na představení o šesti ženách a jejich životních zkušenostech. No a ony se sejdou na kurzu pole dance a každá z jiných důvodů,“ prozradila herečka ke hře Odhalená pravda, kde exceluje v roli Sarah, kvůli níž musela začít chodit na kurzy populárního tance u tyče. Celý díl pořadu, ve kterém se Chantal pochlubí svým bytem, můžete sledovat už dnes večer ve 20.15 na TV Barrandov.

Opět hraje s bývalým manželem
Chantal také prozradila, že po letech znovu hraje se svým bývalým manželem Bolkem Polívkou (67) „Spojily se ty naše křižovatky znovu a Bolek řekl, že chce se mnou zase pracovat. Budeme teď spolu zase hrát a mnohem víc,“ svěřila herečka.



Přečtěte si
234jarmila@...
9. 6. 2018 • 18:33

Mně je docela jedno, jak bydlí nějaká Šantala, mně u ní spíš vadí a nelíbí se mi, xxxl let, tu žije a stále šišlá, česky neumí, zpívat neumí, herečka také není a teď se zesměšňuje i v Růžovce, rozumět jí není, nohy, jak vyskákanej chocholouš, jak se z takové Nanynky vlastně stala celebrita? Že si snad vzala opilce a dívkaře Polívku? Tak to je opravdu terno!

ararat
29. 1. 2017 • 12:01

mě ty nezajímá buď si třeba hermafroditem,nebo mimozemšťanem,a pro tvou informaci jsem ta ararat ne ten ararat trochu rozum do hrsti..hulibrku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.