Známí promluvili o matce zmizelé školačky (12)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Známí promluvili o matce zmizelé školačky (12)!

Hledaná Míša.
Hledaná Míša. (Foto: Facebook)

Ve strachu žije už 13. den matka Míši Muzikářové (12) z Ústí nad Labem, která beze stopy zmizela ve středu 11. ledna. I když s médii nekomunikuje, je jisté, že prožívá obrovská muka.

Míša nedorazila do školy, od té doby jako by se po ní slehla zem. Okamžitě po jejím zmizení se vyrojily spekulace o tom, že vyrůstala v neutěšených podmínkách. Známí rodiny se ale matky zastali. „Nechápete, jak se cítí... O holčičku se řádně starala. To, že si někdy někam večer vyrazila, ještě neznamená, že nechávala doma dítě samotné, vždy se o ni starala babička,“ stojí v textu, který se coby vyjádření zástupce rodiny objevil na Facebooku.

To, že matka měla s Míšou přátelský vztah, dokládá i jejich vzájemná diskuze pod jednou z her, kterou Míša sdílela na svém facebookovém profilu. Kdo dá palec nahoru, chce přátelství, kdo dá srdce, chce vztah. Míše vyšel vztah s matkou. Ptala se jí proto, kdy budou mít spolu svatbu, matka, která ji oslovovala Medvěde, namítala, že je na ni moc hrrr. Vtipkovala, že chce napřed zásnuby a žádost o ruku. Hrou se obě zjevně dobře bavily.

Pátraní bezúspěšné
Pátrání po Míše nepřineslo nové stopy ani včera. Policisté několikrát prohledali dům, kde žijí, i okolí, a to i se speciálně cvičeným psem z Německa. Vyslechli všechny z Míšina okolí a prohlédli stovky hodin kamerových záznamů, na stopu Míši je zatím ale nic nepřivedlo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.