Russell Crowe a Plíšková: Pochvala od gladiátora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Russell Crowe a Plíšková: Pochvala od gladiátora!

Kristýna Plíšková sice v Melbourne dohrála, ale herec jí zvedl sebevědomí.
Kristýna Plíšková sice v Melbourne dohrála, ale herec jí zvedl sebevědomí. (Foto ara)

Takovou podporu nemá ani její slavnější ségra Karolína! Kristýna Plíšková (24) sice na grandslamovém Australian Open dohrála ve 3. kole, ovšem nadchla oskarového herce Russella Crowea (52). Ten v ní vidí budoucí tenisovou šampionku!

Síla a čest! Legendární hláškou ze svého nejslavnějšího biáku zakončil filmový »Gladiátor« svoji poklonu české tenistce. „Budeš šampionkou, pokud se jí rozhodneš být. Jsi silnější, než si uvědomuješ,“ napsal australský herec na svůj twitterový účet.

Ano, tahle slova byla určena Plíškové, která přitom právě hladce padla se světovou jedničkou Němkou Kerber 0:6, 4:6. „Čekala jsem od sebe jiný výkon. Myslela jsem, že nervozitu ustojím, což se úplně nepovedlo...,“ zlobila se Kristýna.

Nicméně pochvala od Crowea ji potěšila. „Je to milé, vždyť on je můj velký oblíbence,“ culila se a herci poslala na Twitteru odpověď: „Díky za inspirující slova. Miluji tě ve všech tvých filmech!“

Crowe ze tří »grandslamových finále« (rozuměj nominací na Oskara) jednou triumfoval – v roce 2000 právě za »Gladiátora«. Z římského generála se stal otrokem, v posvátném Koloseu pak dokázal zabít proradného císaře. A stejnou budoucnost zřejmě věští Kristýně. „Asi tenisu rozumí,“ smála se Plíšková.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.