Sexy Verešová válčí s kolegyní a opičí se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sexy Verešová válčí s kolegyní a opičí se!

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Foto Pavel Machan)

Chlubí se cizím peřím! Andrea Verešová (36) se natřásá v modelu, který už před rokem vynesla její »nekamarádka« Simona Krainová (43).

„Kreativní práce s profíky je vždy velká radost a výzva,“ napsala si Verešová ke snímku z focení v šedých šatech od návrhářky Ivany Mentlové, ve kterých i bez kapky líčidel vypadá naprosto skvěle. Bohužel se stejnou róbou již předloni chlubila její kolegyně Krainová, do které si Andrea ráda rýpne.

V sexy modelu totiž v březnu 2016 na společenské akci zazářila Krainová, se kterou je slovenská kráska už pár let ve »studené válce«.



Přečtěte si
antonuis.j
22. 1. 2017 • 11:58

Hm Vereška vypadá ve všem otřesně, hnusně a vyžile. Protože JE otřesná, hnusná a vyžilá. Stařecké kostnaté tělo, šlachovité a bez ženských křivek, kozí nohy, celá je scvrklá a kostroidní, prostě odporná fena. Silikony na kostech trapný obraz staré ježibaby jen podtrhují, a nejvíc její stařecký studený ksicht, naprosto odpudivý a hnusný se zlýma očima, vrásky má i na uších (tedy plachťácích) a je tak asexuální a nepříjemná, že odpuzuje. Simoně ty šaty seknou daleko víc, Vereška NENÍ ženská, je to zrůda z horroru.

-bello-
21. 1. 2017 • 22:58

Ty šaty vypadají samozřejmě na Krainové mnohem líp.Verešová je proti ní jak ustřelený gumáky a kromě toho , jak furt chce být za kostnatou, postrádá ženskost.Z obličeje jí visí kůže a to je upravená ! Bez špetky make up nejde ani k vrátkům u baráku a zadek, co si nechala na fotce vytunit vypadá jak oslizlá nafouklá sex pomůcka. Ježíši ta Mgr. z plzeňských práv je tupá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.