V pátrání po Míše (12) pomáhají i Němci: Nejlepší psí čumák na stopě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V pátrání po Míše (12) pomáhají i Němci: Nejlepší psí čumák na stopě!

Míša na videu působí šťastně a uvolněně.
Míša na videu působí šťastně a uvolněně. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ČTK, musical.ly)

Na vyhledávání osob speciálně cvičený mohutný bloodhound čenichal včera kolem domu v Ústí nad Labem, kde s matkou žije pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová (12). Kriminalisté po ní pátrají už 11. den, zatím stále bez úspěchu.

Bloodhounda, který patří k psům s nejlepším čichem, nabídli českým kolegům sami němečtí policisté. Psovod Jörg Kempe s fenkou Hippie přijel ze saského Zwikau. „Když se ztratí dvanáctileté dítě, tak je potřeba vyčerpat veškeré možnosti při pátrání. A tím, že máme s naším psem velké zkušenosti, tak jsme chtěli nabídnout pomoc,“ vysvětlil.

„Společně s našimi policisty již poněkolikáté prošel okolí místa bydliště pohřešované Míši,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Dodala, že informace, které tato spolupráce přinesla, budou kriminalisté teprve vyhodnocovat. Uvedla také, že od čtvrtka trojnásobně vzrostl počet poznatků od veřejnosti. Žádný z nich ale zatím policisty k Míše nedovedl.


Tahle se bavila
Na sociálních sítích se objevilo taneční video, které Míša pod přezdívkou Miška Muzika natočila a podle přátel také sama sestříhala. Tančí v něm na své oblíbené písničky, působí přitom velmi uvolněně a vesele. Nic nenasvědčuje tomu, že by nějak strádala. V klipu střídá oblečení, je patrné, že pokoj měla zařízený a vyzdobený podobně jako většina dívek v tomto věku.
Míša na videu působí šťastně a uvolněně.



Přečtěte si
jity
21. 1. 2017 • 12:21

aveneta to máš pravdu, lidskou záludnost neodhalí protože on ji u sebe nezná.

aveneta
21. 1. 2017 • 09:58

Bohužel ani ten nejlepší psí čumák neodhalí lidskou záludnost....ale kéž aspoň dosáhne oné stopy....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.