Chudák Kate, jde po ní Camilla! Kvůli dětem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chudák Kate, jde po ní Camilla! Kvůli dětem

Camilla je nespokojená s tím, že o děti pečuje hlavně španělská chůva.
Camilla je nespokojená s tím, že o děti pečuje hlavně španělská chůva. (Foto: ara)

Manželka prince Charlese se jen těžko vyrovnává s tím, že na trůn pravděpodobně neusedne její manžel, ale princ William. Špínu na Kate Middleton vytahuje Camilla při každé příležitosti, která se naskytne. Tentokrát už ale vytáhla opravdu silný kalibr. Do vévodkyně se pustila kvůli dětem!

Malý princ George a princezna Charlotte totiž prý podle Camilly neumí pořádně anglicky. A komu jinému to dát za vinu, než jejich mamince. Manželka prince Charlese situaci vidí tak, že její snacha se neumí postarat ani o vlastní děti, jak má prý zvládnout starost o celou Anglii?

Špatnou angličtinu dětí chce Camilla využít jako důvod toho, proč by princ William neměl usednout na trůn. Tvrdí, že Kate není dobrá matka a její děti neumějí mluvit anglicky, protože tráví příliš času se španělskou chůvou. „Nemůže o tom přestat mluvit,“ prozradil podle webu šíp.deník.cz zdroj z Buckinghamského paláce.

Camilla tak všude vypráví, že přece není možné, aby budoucí anglický král nebo královna žvatlali španělsky. Olej do ohně přilila i sama chůva, která Kate a Williama stojí nemalé peníze. „Angličtina jim tolik nejde,“ pronesla Maria Borrello a pravděpodobně toho velmi lituje. Mohlo by se totiž stát, že tahle věta jí bude stát místo, kde si vydělá 65 tisíc liber ročně a prince William by mohl přijít o královský trůn. Stačí, aby Camilla přesvědčila královnu Alžbětu II..



Přečtěte si
krat5
20. 1. 2017 • 14:21

Je to fakt hnusná stará blbka, měla by ale držet pysk, nebo skončí na smetišti. Být ní, tak se k mladým chovám velice slušně, protože pokud opravdu usednou na trůn, tak bude v pytli.

trhnisinadledvinkou
20. 1. 2017 • 13:25

alžběta není blbá ani senilní, ten vylitej mozek kamilka si zase naběhla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.