Herec Luděk Munzar (83): Návrat rakoviny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Luděk Munzar (83): Návrat rakoviny?!

Herec prý už potřetí bojuje s rakovinou.
Herec prý už potřetí bojuje s rakovinou. (Foto Aha! – David Kundrát, Pavel Machan, ara)

Už neúčast na předávání vyznamenání na Pražském hradě loni 28. října leccos naznačovala. Luděk Munzar (83) za sebe poslal dceru Báru (45). Proslýchá se, že znovu bojuje s rakovinou!

Jako by nestačilo, čím vším už herec prošel. Kvůli rakovině přišel o jednu ledvinu a ta druhá mu selhávala. Pak čelil rakovině prostaty. K tomu se přidaly potíže s artrózou, takže špatně chodí. A jeho žena, herečka Jana Hláváčová (78), už potřebuje péči 24 hodin denně. Trpí Parkinsonovou chorobou a těžkými depresemi. Je až nepochopitelné, jak se to všechno sešlo!

V současné době se má podle informací Aha! Munzar znovu, už potřetí, podrobovat léčbě rakoviny. Hovořit o tom nechce, na telefonický dotaz Aha! zavěsil.

Nedávno ale prozradil, že není něco v pořádku. „Je to blbý, ale přál bych si, aby byli všichni u nás v rodině zdraví. A věřte mi, že to teď hodně potřebujeme...“ svěřil Munzar v Českém rozhlase 2.

Obyvatelé vilové čtvrti v pražských Modřanech potvrzují, že jejich slavný soused nápadně pohubl. Nezbývá než popřát, aby i třetí boj se zákeřnou nemocí byl úspěšný.

Musí se šetřit
V současné době má herec každý týden pořad v Českém rozhlase 2 Okouzlení slovem a hraje ve Viole v Koncertu na ostrově. Většinou ale jen jednou měsíčně, musí šetřit silami.

Zdraví je nejdůležitější
„V nemocnici jsem si poměřoval svět spočítanými kroky na chodbě a výhledem z jednoho okna. Je jasné, že zdraví je to nejcennější v životě, bez něj se celý svět zhroutí. V nemocnici se vám promění hodnoty,“ řekl v roce 2010.



Přečtěte si
sugarbitter
20. 1. 2017 • 14:53

Sympatický pán, Přeji mu hodně síly a energie do boje s nemocemi. A současná chřipka je hodně zákeřná, jde na plíce a vrací se.Je lépe být spíše déle doma.

hchkr
20. 1. 2017 • 07:37

Moc Vám přeji hodně síly zvládnout tuto nemoc, a paní Janě rovněž.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.