Bílé expartner Kratochvíl: Češi jsou udavačskej národ, jedna až dvě generace musí zřejmě vymřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílé expartner Kratochvíl: Češi jsou udavačskej národ, jedna až dvě generace musí zřejmě vymřít!

Kratochvíl s Babůrkovou mají už sedm dětí!
Kratochvíl s Babůrkovou mají už sedm dětí! (Profimedia.cz)

Podnikatel s americkým pasem se obul do Čechů. Kromě nelichotivých soudů ještě přišel s děsivou domněnkou, že jedna až dvě generace tohoto národa musí zřejmě vymřít!

"Češi jsou ve své většině prazvláštní národ. Takovej předprosranej, divnej, udavačskej, závistivej. Nikdy bych to neřekl, kdybych neměl srovnání se zeměmi, kde jsem profesně pracoval, od Španělska přes Portugalsko, Itálii, Francii, po celé Americe, Asii. Tenhle národ z toho vychází absolutně nejhůř," nečekaně zaútočil na obyvatele rodné hroudy Petr Kratochvíl (66) v magazínu Reflex. Co divadelního producenta, který ač před lety tvrdil, že natrvalo opouští tuhle republiku, ovšem stále je kupodivu tady, tak najednou popudilo?

 

"Nejsem zapšklej, ale zklamanej. Po revoluci jsem se vrátil domů, protože tohle je můj domov, ale to, jak se společnost vyvíjí, pro mě znamená, že se už nedožiju viditelné změny. Jedna až dvě generace musí zřejmě vymřít," obhajuje své drsné výpady na adresu obyvatel Česka Kratochvíl. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.