Vendulu naprášila kámoška: Posedlost sexem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendulu naprášila kámoška: Posedlost sexem?!

Vendula Svobodová teď často mluví o sexu.
Vendula Svobodová teď často mluví o sexu. (Foto Blesk – Marek Pátek)

Vendula Pizingerová (44) po boku svého mladého manžela jen kvete. Se svou láskou si užívá života plnými doušky a nestydí se za to. Se svými zážitky se prý dokonce ráda chlubí kamarádkám a vůbec jí přitom nevadí, že jde o tak intimní téma, jakým je sex.

Vendule Pizingerové manželství s o šest let mladším Josefem opravdu svědčí. Zdá se, jakoby omládla, začala tvrdě dřít na své postavě a jediným důvodem, není to, aby dobře vypadala. Svému manželovi chce stačit i v intimní oblasti. „Samozřejmě, že fyzička v tom hraje roli, to všichni vědí,“ přiznává Vendula beze studu.

Intimní chvilky manželského páru musí opravdu stát za to, vyplývá to ze slov jedné z jejích kamarádek. „Vendula teď o sexu mluví skoro pořád. Josef je svalnatý a sexy kluk, ona dosud měla jen samé pupkaté pány, takže má potřebu se chlubit, jak úžasná je to pro ni změna,“ naprášila týdeníku Sedmička jedna z jejích kamarádek.



Přečtěte si
kiwi65
21. 1. 2017 • 21:04

Nevím co je na ní sexy?Snad jen konto.Vždycky to byla taková kobyla z vesnice a už to tak zůstane ať bude dělat co chce.Vypadá jak vyhulená šedesátka co si hraje na miss.

simackovaa...@...
20. 1. 2017 • 17:16

Nedávno jsem tuhle hydru i toho jejího mlaďocha potkala v Říčanech v krámě. Vypadala jak vyžilá 60letá stařena a hulákala tam na něj takovým vypitým vyhuleným hrubým hlasem... takže tyhle kecy ať si nechá na koledu

-bello-
20. 1. 2017 • 11:52

Sex jí přeju, kdo ho nemá rád, ať zvedne ruku , ale ty brejle fakt nevychytala.

ellenic
20. 1. 2017 • 08:35

Ta její kamarádka bude asi také elita národa, když tohle o Vendule řekne veřejně. Že se občas ženy vzájemně svěřují, o tom nepochybuji, ale aby to ta hvězda kamarádská kvákala dál, tak to opravdu nebude s její inteligencí tak horké. Nikdy jsem na takovéto svěřování nepřistoupila, ale od druhých jsem toho kolikrát nezúčastněně vyslechla dost. Mám jasno v tom, že o takových intimních záležitostech bych s kamarádkami nemluvila .

defakto
20. 1. 2017 • 08:07

... baba je chvíli před přechodem , bojí se stáří a tak se chce pře*** až do důchodu ! ... to , že je posedlá sexem o sobě rozširuje sama asi to patří k jejímu imidž ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.