Smutný život Řepky (43): Rozvody, soudy, alimenty... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutný život Řepky (43): Rozvody, soudy, alimenty...

Tomáš Řepka by některé věci rád udělal jinak, ale nejde to.
Tomáš Řepka by některé věci rád udělal jinak, ale nejde to. (Reprofoto O2 Sport)

Utírá si nos pro trable stavěný. O co ho neoškubala první žena, o to ho orve druhá. Dva rozvody, soudy! Takový osud by utáhl snad jen kůň, nebo... Tomáš Řepka (43).

První žena Renata (má s ní dceru a syna) ho léta tahá před taláry kvůli alimentům. Sexbomba Vlaďka Erbová (porodila Tomášovi klučinu), kvůli jejímž vnadům Renatu opustil, teď muchlá na svých bujarých silikonech »hokejku« z Brna Michala Gulašiho. V Černošcích stojí hacienda za 40 milionů korun, kterou si »Řepa« pořídil s Vladěnou, přebývá v ní, platí ji, ale nejraději by z ní utekl. Chce začít od nuly, k níž se podle škarohlídů blíží i jeho bankovní konto, byť za kariéru vydělal odhadem 400 milionů korun.

„Udělal bych něco jinak, jenže už to nejde vrátit. Teď mám nový vztah, ale nechci o něm mluvit,“ začal své filozofování Řepka. „Mockrát mě zlomilo, to co se mi stalo. Taky mám srdce, taky jsem z masa a kostí, ale nemůžu takhle přemýšlet, musím pořád dopředu,“ dodal exsparťanský ďábel s andělem v těle v magazínu TV Prima. Jak dopředu, sám a raněný? Přece přes fotbal, i když s téměř fantasmagorickou vizí. „Udělám si trenérskou licenci áčko, abych si mohl udělat profilicenci. Kdybych měl trénovat Spartu, bude to trvat déle než rok a já doufám, že se to jednou stane. Umím si to představit, já za tím půjdu,“ namaloval si budoucnost na Letné někdejší idol rudých fans Tomáš Řepka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.