Jirešová utajila rozchod s milencem, důvody zaskočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jirešová utajila rozchod s milencem, důvody zaskočí!

Ivana Jirešová se rozešla se svým přítelem.
Ivana Jirešová se rozešla se svým přítelem. (Foto: Dana Kolářová, Mária Rušinová, ara)

Ivana Jirešová (39) tajila rozchod s přítelem Štěpánem několik měsíců. Herečka byla tenkrát velmi zaneprázdněná a na nic jiného neměla čas.

Natáčela tehdy show Tvoje tvář má známý hlas a zároveň také Ordinaci. Do toho navíc jezdila i na zájezdy s Divadlem Kalich. „Bylo to opravdu vysilující. V jeden moment jsem dospěla do bodu, kdy jsem stála před rozhodnutím, jak rozdělit volný čas. Jestli ho věnovat dceři Sofince, nebo příteli Štěpánovi,“ prozradila Ivana pro Blesk.

Volba byla tedy jednoduchá. „Asi jako u většiny matek, je u mě dcera na prvním místě. Je ve věku, kdy potřebuje mou plnou pozornost. Bylo by nefér dělit ji mezi někoho dalšího, když už tak je to s časem bídné,“ řekla herečka.

Rozchod naštěstí ale proběhl v klidu. „Povedlo se nám se Štěpánem rozejít a zůstat přáteli. Myslím, že si zaslouží někoho, kdo na něj bude mít víc času. Beru to tak, že momentálně jsem svázána se svou prací, kterou miluji,“ dodala Jirešová.



Přečtěte si
jajas
19. 1. 2017 • 07:58

Asi s ní není něco v pořádku.........už asi sama nespočítá, kolikátý už to byl chlap. Asi je nějak závislá na chlapech, když byla vdaná za nějakého bohatého, tak měla ještě vedlejšák s jiným. Prostě není normální, já být chlapama, tak ji raději obcházím obloukem. Navíc není vůbec přitažlivá......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.