Masakr ve Zlaté kapličce: Boušková si zlomila nohu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Masakr ve Zlaté kapličce: Boušková si zlomila nohu!

Jana Boušková si kvůli zranění na návrat do Národního divadla počká.
Jana Boušková si kvůli zranění na návrat do Národního divadla počká. (Foto Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Martin Sekanina, Martin Hykl)

Se zdravotními problémy herců se roztrhl pytel. Národní divadlo mění program jako na obrtlíku. Jana Boušková (62) si na horách zlomila nohu, Karel Dobrý (47) se zranil při pádu z koně a Magda Borová (35) zápasí s těžkou virózou.

Jana byla v prosinci s manželem Václavem Vydrou (61) lyžovat v zahraničí a skončilo to špatně. „Zlomila si holenní kost přímo nad přezkáčovou botou,“ prozradil zdroj z divadla.

Herečka je ze svého zranění tak otrávená, že ani nezvedá telefon a neodepisuje na SMS. V Národním musela zrušit představení až do března a v agentuře Harlekýn, s níž jezdí po celé republice, dokonce až do dubna. „V některých hrách má paní Boušková naštěstí alternace,“ řekl s úlevou majitel Václav Hanzlíček.

Zato manžel Vašek chudák alternaci nemá. „Musí se starat nejen o své koně, ale i o Janu. Do toho zkouší, hraje a natáčí,“ prozradil Vydrův kolega.
Aby toho nebylo málo, Karel Dobrý, kterého diváci mohou vidět v novém retroseriálu ČT Četníci z Luhačovic, si po pádu z koně zpřetrhal šlachy a čeká ho taky dlouhé hojení. Do třetice všeho zlého zápasí Magda Borová s těžkou virózou.

„Herci jsou lidé jako všichni ostatní, a proto se ani jim nevyhýbají onemocnění a úrazy. Někdy se to problematicky sejde. Snažíme se, abychom v případě indispozice zajistili pro naše diváky adekvátní programovou změnu, nebo samozřejmě s omluvou vracíme vstupné,“ řekl k tomu masakru na naší první scéně Aha! mluvčí Tomáš Staněk.

Na Prostřeno! ji vozí automobilem
Jediné, co Jana Boušková zvládá, je primácké Prostřeno!. „Zdravotní stav Jany Bouškové nikterak výrobu pořadu Prostřeno! naštěstí neohrožuje a my za to velmi děkujeme. Harmonogram namlouvání komentářů je pečlivě laděn s produkcí a my se samozřejmě snažíme, aby měla Jana veškerý možný komfort,“ vysvětluje mluvčí Primy Jana Mrákotová. Na natáčení totiž herečku vozí automobilem.

Národní divadlo zachraňuje Janžurová...
Kvůli zraněné Bouškové muselo vedení Národního divadla povolat na jeviště Ivu Janžurovou (75). „Ano, hraju teď častěji v Audienci u královny,“ potvrdila deníku Aha! herečka.



Přečtěte si
-bello-
19. 1. 2017 • 01:35

Tak ať zhubne, nebude jak poleno a nohy si lámat nebude. Bóže a Prostřeno se bez ní neobejde . Dyť ji můžou nahradit Žilkovou. V projevu jsou to obě blbky k pohledání, lidi to ani nepoznaj, že je vyměněná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.