Maxa & Mareš: Dovolenkují na jihu Čech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maxa & Mareš: Dovolenkují na jihu Čech

Martin Maxa si bude na jihu Čech užívat i koupání.
Martin Maxa si bude na jihu Čech užívat i koupání. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

TŘEBOŇ – Zpěvák Martin Maxa (46) i moderátor Leoš Mareš (31) stráví většinu letošního léta na jihu Čech. Do zahraničí to prý v létě neláká ani jednoho.

Zpěvák Martin Maxa (46) i moderátor Leoš Mareš (31) stráví většinu letošního léta na jihu Čech. Do zahraničí to prý v létě neláká ani jednoho. „Dostal jsem sice dvě nabídky od cestovních kanceláří na levnější dovolenou u moře, ale s díky jsem odmítl. Pojedu raději na jih Čech,“ prozradil Aha! zpěvák.

Na dovolenou se vypraví na několik dnů do Českého Krumlova a pak do kempu na Třeboňsko. „Mám rád okolí Třeboně, přírodu, rybníky. Nepotřebuji mít nějaký luxus, stačí mi stan v kempu, lidi, které mám rád, vezmu si kytaru a budu si užívat zaslouženého volna,“ svěřil se Maxa. Koneckonců ve stejných končinách stráví léto i herec Viktor Preiss, který má v Nové Hlíně chalupu, či herec a poslanec Vítězslav Jandák. Ten jezdí už několik let na svůj srub k Chlumu u Třeboně.

Pořádné volno si chce užít i moderátor Leoš Mareš. Ten si konečně letos poprvé užije své luxusní chalupy v Záblatí nedaleko Veselí nad Lužnicí. Statek za několik milionů korun uprostřed vsi koupil a luxusně zrekonstruoval. Nechybí tam velký bazén, sauna, veliká zahrada, v okolí je množství rybníků, a tak co více si Leoš může přát. „Už se tam těším. Budu tam s Monikou a naším malým synem, a pokud budu potřebovat odjet do Prahy, přes Tábor jsem tam za dvě hodiny,“ prozradil Mareš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.