»Mafiáni« z Chomutova: Podraz na Pohlreicha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Mafiáni« z Chomutova: Podraz na Pohlreicha!

Během soutěže byli bratři upozorněni na to, že nesmí prozrazovat nic z pořadu před jeho odvysíláním.
Během soutěže byli bratři upozorněni na to, že nesmí prozrazovat nic z pořadu před jeho odvysíláním. (Foto FTV Prima, Facebook)

Podraz za podrazem! Ten první udělala konkurence na majitele chomutovské restaurace, kde se natáčel první díl pořadu Zdeňka Pohlreicha (59), když jim odstřihla elektrřinu. Ten druhý udělali sami restauratéři na televizi Prima a samotného ŠÉFA!

Ještě než se hodně dramatické Ano, šéfe z chomutovského grill baru odvysílalo, její majitelé bratři Jaroslav a Marcel Humlovi se veřejně chlubili tím, že dostali od šéfa hvězdu. „Je to tam. Děkuji celému týmu a věřím, že vám všem bude chutnat a oceníte změny, které jsme udělali…juuupí bylo to náročné,“ píše se už od září loňského roku na sociální síti, kde zveřejnili nálepku od Pohlreicha. A tím pěkně namíchli Primu a podrazili známého kuchaře.

„Pochopitelně se nám postup restaurací, které o výsledku informují veřejnost například prostřednictvím sociálních sítí, nelíbí,“ sdělila Aha! za televizi Primu její mluvčí Jana Mrákotová. „Jsou informovaní produkcí o tom, že se mají zdržet tohoto jednání, uzavírají před natáčením samozřejmě smlouvy, které průběh natáčení ošetřují. Je to stejné, jako když u detektivky hned na úvod prozradíte, že vrahem je onen pomyslný zahradník,“ dodala rozčíleně Mrákotová. Takový podraz se neodpouští...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.