Ochotská s Rosolovou milenkou v zádech: Tohle nedopadne dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ochotská s Rosolovou milenkou v zádech: Tohle nedopadne dobře!

Michaela Ochotská se vrací do Prahy.
Michaela Ochotská se vrací do Prahy. (Aha! - Ladislav Křivan)

Manželství Míši Ochotské a Lukáše Rosola patrně spěje ke svému zániku. Krásná moderátorka momentálně prožívá muka, protože tenista si původně vyžádal pauzu, aby se mohl soustředit na svou kariéru, jenže místo toho si našel milenku.

Ochotská se nejprve i se synem odstěhovala ke svým rodičům. Poté, co se provalila Rosolova nevěra s Anetou Znamenáčkovou, odjela moderátorka za kamarádkou na Moravu, kde oslavila druhé narozeniny syna Andrého. Tatínek Lukáš se oslavy zúčastnit nemohl, protože byl v Plzni, kde hrál na halovém mistrovství mužů ČR, kde v sobotu zvítězil.

„Míša má v plánu se vrátit do Prahy, pak prý dodatečně oslaví narozeniny syna i s Lukášem,“ prozradila Blesku kamarádka Ochotské. Jenže návrat do Prahy bude pro křehkou blondýnku skutečně těžký. Vzhledem k tomu, že bydlí u rodičů v Nupakách, jen pár metrů od domu, kde bydlela s tenistou. Fotoreportéři Blesku navíc zjistili, že Znamenáčková už má od vily klíče a může tam tak chodit, kdy se jí zlíbí. Je tedy velmi pravděpodobné, že ty dvě se co nevidět potkají a jistě to nebude příjemné setkání ani pro jednu z nich.

 



Přečtěte si
xsedmikraska
17. 1. 2017 • 13:21

Nevěra je a bude. Míša byla nevěrná a teď je nevěrný zase někdo jí. Tak nějak si ty své činy přivoláváme. Pravděpodobně s Lukášem nezvládli běžný život -starost o miminko a doma začalo být dusno. Tak z něj oba utekli, jednodušší, než to řešit.

-bello-
17. 1. 2017 • 01:27

ararat ty blbko s maturitou , co je to " 60 SÁT " Ježíšikriste, vidíš to ?!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.