Pohlreich v zajetí »mafiánských« praktik: Policie u natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pohlreich v zajetí »mafiánských« praktik: Policie u natáčení!

Na natáčení prvního dílu sedmé série pořadu Pohlreich hned tak nezapomene.
Na natáčení prvního dílu sedmé série pořadu Pohlreich hned tak nezapomene. (Foto FTV Prima)

Likvidace konkurence, odpojování elektřiny a pomluvy. V tomto prostředí se nechtěně ocitl postrach všech restaurací Zdeněk Pohlreich (59) během natáčení nových dílů Ano, šéfe!. Drsné praktiky chomutovských »mafiánů« vyvedly z míry i ostříleného šéfa.

Od prvního setkání dvojice bratrů Jaroslav a Marcel Humlovi, kteří společně vlastní v Chomutově grill bar, vyvolávala v šéfovi všechno, jen ne pocit, že jde o úplně obyčejné restauratéry. „Jako první, co bylo po revoluci, byly zastavárny, půjčování peněz. To děláme dodnes. Lichva vůbec, tak všechno je to oficiální dneska,“ vyjmenovával před kamerou jeden z bratří, čemu všemu se mimo restauraci ještě věnují. A právě tyto jejich podnikatelské činnosti zřejmě způsobily něco, co se při natáčení úspěšné série ještě nikdy nestalo.

Při takzvaném zátěžovém testu, kdy je podnik narvaný k prasknutí a kuchaři neví, kam dřív skočit, někdo restauraci odřízl od elektřiny. A brzy bylo také jasné kdo. „Přijelo nějaký černý auto, rychle vyskočili, něco vyndali...“ objasňovala očitá svědkyně před kamerou, co se dělo u elektroskříně, která je přístupná z ulice. Někdo se zkrátka rozhodl zkomplikovat bratrům život a před kamerami televize je totálně znemožnit. „To je konkurence, dneska už se nestřílí, dneska už se ubližuje jinak. Nemají rádi úspěch,“ šokoval svým výrokem jeden z poškozených majitelů. Jak vše nakonec dopadlo, uvidíte už dnes večer ve 21.30 na Primě. Hospodská morálka podle Pohlreicha
„Natáčení Šéfa v Chomutově mě zase poučilo o tom, jací lidé mohou pracovat a podnikat v gastronomii. Mně je úplně jedno, jak a čím se kdo živí, nemám sebemenší právo soudit, jestli je někdo vymahač dluhů nebo lichvář. Pro mě to jsou v daném okamžiku kolegové z branže, zajímá mě jejich podnik jako takový a jejich problémy spojené s tím podnikem. Oficiální morálka je mi v tu chvíli úplně fuk. To byl i případ v Chomutově. Myslím, že nejsem ani blbej, ani slepej, ale upřímně řečeno, mám rád lidi, kteří mají chuť uspět a přežít. Moralisté, kteří sedí s rukama v klíně, nebo nanejvýš u klávesnice, jsou mi cizí,“ zavzpomínal na »zajímavé« natáčení Pohlreich.



Přečtěte si
aveneta
16. 1. 2017 • 08:42

Chomutov velmi dobře znám.....nedivím se těmto praktikám, tady opravdu vládnou ve všech směrech.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.