Petr Novotný (69): Po mrtvici infarkt? Bojuje na JIP | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Petr Novotný (69): Po mrtvici infarkt? Bojuje na JIP

Baviče postihly problémy se srdcem.
Baviče postihly problémy se srdcem. (Foto Aha! – Martin Sekanina, herminapress.cz)

Už je jasné, proč syn známého baviče tolik mlžil. Zdravotní stav Petra Novotného (69) se v minulém týdnu tak zhoršil, že ho lékaři museli přemístit na jednotku intenzivní péče. „Jo, táta je na jipce,“ potvrdil Pavel Novotný (35).

Na oddělení se zvýšenou péčí se pacienti přece nedávají jen tak pro nic za nic. Stav Novotného byl skutečně vážný. A to i po dvou týdnech pobytu ve vojenské nemocnici. Podle zjištění deníku Aha! je bavič hospitalizovaný v Kardiocentru Ústřední vojenské nemocnice. To znamená jediné. Známý moderátor a producent má problém se srdcem. Zde jsou totiž hospitalizováni pouze pacienti po infarktech.

Pro Petra Novotného je to po mozkové mrtvici, kterou prodělal v roce 2013, další zásadní zdravotní problém. Situaci, která by vedla k rychlé rekonvalescenci, hatí i fakt, že estrádní mistr nemá nemocnice rád a chce domů. Podle členů rodiny je hodně netrpělivý. „Už víme, že to přežije – a to je hlavní. Musíme ho uklidňovat. A třeba ho za týden domů pustí,“ doufá syn. Kardiovaskulární centrum
Jedná se o specializované centrum, kde léčí pacienty po infarktech a operacích srdce, dále také ischemické choroby srdeční, včetně návazného spektra katetrizačních intervenčních léčebných metod.



Přečtěte si
-bello-
17. 1. 2017 • 01:35

Novotný st. hodně lidí pobavil, o tom žádná.Adoptoval dítě s manželkou, i když měl vlastní a nikde to neventiloval, dokud se to neprovalilo.Myslím, že je to hodnej a dobrosrdečnej člověk. Jeho syn zpracovává bulvár a je jaký je.Všichni mu nadávají a všichni to stejně čtou.Někde se ta morálka sekla , co?

britva
16. 1. 2017 • 22:30

mladej Novotnej mlží, ale když šlo o Bartošovou, tak režoval a každý její uprdnutí komentoval. teď sám vidí, jaký to je, když se jedná o osobu blízkou. to mlží a bulvár odhání. jen si to vychutnej ty spratku Novotnejch, ať vidíš jak asi bylo ostatním, když si je chlapácky propíral bulvárem

pravlast
16. 1. 2017 • 09:15

Nezhubnul ani s Dr.Cajthamlovou a kg ukázaly svou váhu.Dělník - bulváru - synáček,může psát sereál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.