Kňažko popsal střelbu na lupiče: Načapal jsem ho u trezoru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kňažko popsal střelbu na lupiče: Načapal jsem ho u trezoru!

Kňažko zabezpečuje svůj dům, aby se už podobné drama nikdy neodehrálo.
Kňažko zabezpečuje svůj dům, aby se už podobné drama nikdy neodehrálo. (Foto pro Aha! - Vlado Benko jr./pluska.sk, pressdata.cz, ara )

Bral vše, co mu přišlo pod ruku. Milan Kňažko (71) přistihl a postřelil českého zloděje ze Strakonic, který se vloupal do jeho bratislavské vily, zrovna když raboval trezor.

„Našel klíče od trezoru, ze kterého vzal peníze a cennosti,“ řekl deníku Aha! herec a bývalý ministr SR, který už vypovídal na policii. Zloděj, který byl identifikován jako Pavel N. (49) ze Strakonic, si chtěl odnést zlato, šperky či peněženky Kňažka a jeho manželky Eugénie (62). Lup, který po přestřelce zadržela policie, měl hodnotu téměř 750 tisíc Kč.

Jak Aha! včera informovalo, herec přistihl zloděje ve svém domě v noci z úterý na středu, když ho vzbudil podezřelý hluk. „Vzal jsem zbraň a šel jsem se podívat. Rozsvítil jsem a v okamžiku, kdy se otočil ke mně, jsem měl silný pocit, že může být ozbrojen. Třikrát za sebou jsem vystřelil do oblasti nohou,“ popsal Kňažko noční drama. Muž při střelbě utrpěl poranění stehna a po převozu do nemocnice se podrobil operaci. Včera vůči němu slovenští policisté vznesli obvinění pro krádež, vloupání a porušování domovní svobody. Vzhledem ke kriminální minulosti nejenom v Česku, ale také v Německu, Rakousku a nyní i na Slovensku skončí postřelený zloděj za katrem na pěkně dlouhou dobu. 

Herec se vrací na česká prkna
Už v úterý se Kňažko představí pražskému publiku v Divadle Na Jezerce v hlavní roli tragikomedie Shylock.  



Přečtěte si
bursik
14. 1. 2017 • 09:45

spravne- Knazko je chlapak ! Zlodeje mel zabit , nas vykradli v panelaku,rok 79 ,dopoledne kdyz jsme byli v praci, rodinne sperky po predcich ,totez i v byte naproti.Zlodeje z Bratislavy nakonec chytila policie,ale veci byly v nenavratnu .Ten hnusny pocit strachu trval asi rok,pak jeste ukradl nekdo z balkonu vyprane dziny a vytahl benzin ze skodovky a tam jsme ztratili iluze o CZ Proste chybi Respekt k majetku druheho neexistuje vubec ,krast bylo od valky narodnim obycejem a to je katastrofa.Jen balkanci a byvale zeme vychodu maji tyhle tendence.V Recku hospodskemu takovi dobraci vezmou popelniky a v Italii se do apartmanu pro dva narve sest lidi,tydny si delaji dovolenou -voda elektrina jde na ukor majitele a proto ty ploty u nas ,alarmy, nebot se ignoruji pravidla slusnosti a cestnosti ve vsech spolecenskych vrstvach !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.