Rybová & Prachař: Krutá smrt v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rybová & Prachař: Krutá smrt v rodině!

Lindě zůstaly jen oči pro pláč. Oporou jí je partner David Prachař.
Lindě zůstaly jen oči pro pláč. Oporou jí je partner David Prachař. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Profimedia.cz, ara)

Nejsmutnější pátek třináctého prožila Linda Rybová (41). Naposledy se rozloučila se svým milovaným tatínkem Vladimírem, který před několika dny podlehl zákeřné chorobě.

Pohřeb, který se konal v pátek v půl deváté ráno v pražském Krematoriu Motol, proběhl pouze v kruhu rodinném. Zdravotní problémy měly hereččina otce trápit už delší dobu, nikdo ale nepředpokládal, že by to mohla být rakovina. Vypadalo to jako vleklá chřipka. Podle tvrzení Expres.cz Vladimíra Rybu zabila rakovina plic, kterou lékaři zjistili příliš pozdě. Lindě tak už zůstanou jen vzpomínky.

Jak herečka před časem přiznala, s tatínkem měli velmi hezký vztah. Dokonce prý vůči ní nebyl, na rozdíl od maminky, kritický, když se mu nějaké představení nebo film s Lindou moc nezamlouval. A když se mu něco líbilo, místo chvály ji pohladil po vlasech. „Hladíme se po vlasech docela často,“ zavzpomínala herečka. Od rodičů se sice odstěhovala už dávno, ale neustále s nimi byla v kontaktu. „Snažím se je vidět tak často, jak jen to jde, a volat. I když maminka je někdy smutná, že jí dva dny nezavolám nebo že to slíbím a nezavolám,“ přiznala v rozhovoru pro idnes.cz. Na naše dotazy do uzávěrky dnešního vydání Aha! herečka nereagovala, stejně jako její partner, herec David Prachař (57). Stručně reagovala jen její kamarádka z Herbáře Kateřina Winterová (40). „Zaskočili jste mě. Nezlobte se, ale úmrtí tatínka se týká jen Lindy, nemám k tomu co říct,“ řekla a zavěsila. 

Vyhýbají se publicitě
Herecký pár Linda Rybová a David Prachař do společnosti skoro nechodí. Soukromí si přísně střeží.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.