Takhle si Jágr hýčká svoji Veroniku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Takhle si Jágr hýčká svoji Veroniku!

I krátkým výletem udělal Jarda Verče radost.
I krátkým výletem udělal Jarda Verče radost. (Foto: Instagram)

Několikrát si z Floridy postěžovala, že by se svým milým chtěla trávit víc času. A vypadá to, že Jaromír Jágr (44) přání své lásky Veroniky (25) vyslyšel! Vyvezl ji na výlet i v nabitém programu Panterů.

Nebyla to sice žádná »štrapáce« za exotikou na druhý konec světa, ale i Verča musí chápat, že na to není během kolotoče NHL čas. „I když jdeme na večeři, jídlo většinou dožvýkávám cestou z restaurace,“ stěžovala si třeba nedávno blondýnka na to, že život s hokejistou není vždy med.

A tak byla tuze ráda i za čtvrteční romantický výlet do parků slunné Floridy, kam s Jardou vyrazili, přestože »Džegr« ještě ve středu válel na ledě Islanders, a už v noci na dnešek hrál doma proti Ostrovanům odvetu. „Výletujeeem!“ mohla tak Verča nadšeně napsat na Instagram ke společné fotografii, kde oba obklopeni oázou zeleně září spokojeností.

Jasně, o pět hodin později už se český nezmar zase samojediný proháněl po ledě po ledě ztemnělého BB&T Center, ale u finalistky České Miss 2012 si určitě udělal malé (bez)významné plus. A kromě toho, Veronika dobře ví, že tohle nebyl první ani poslední výlet, na který společně vyrazili. Vždyť se podívejte…


Kde už spolu »trajdali«
Miamské pláže
Veronika horký písek a moře miluje, Jardovy kosti a svaly teplíčko také ocení. Na pláži proto rozhodně nebyli jen jednou, vždyť to mají »za rohem«.

Město hříchu
Po sezoně vzal Jágr Veroniku do svého oblíbeného Las Vegas, kde si to spolu pořádně užili. Dokonce se nad nikdy nespícím městem proletěli vrtulníkem.

Filmová hvězda
Ani Hollywood nemohl Jágr s Kopřivovou na své cestě po západě USA minout. Kam asi vyrazí relaxovat po letošním ročníku NHL?



Přečtěte si
ellenic
15. 1. 2017 • 00:03

-bello- Souhlas, kdyby se raději Verunka postarala, aby u nich byla štědrovečerní večeře na úrovni . Poznala jsem jen bramborový salát, řízek, ryba, to nevím co to vlastně bylo, plesknuté na talíři a nad cukrovím prozpěvující Jágr . Žádné prostřené tabule jsem si nevšimla .

-bello-
14. 1. 2017 • 20:31

Hokej je jeho profese, kdo asi tak dřepí doma, když jde večer na noční jako Džegr ? Co je divnýho, že jeli na vejlet? Dibvyný je, že ona byla ve finálě Miss. Ta Maláčová tam vzala kkaždou., jen aby soutěž šlapala a ona brala. Ježíšikriste, jak může být holka s křivýma nohama, blbá jak štoudev a absolutně nezajímavá ve finále? ( Jenže tam jich bylo víc stejně " úžasných " si pamatuju!) Maláčová ( Bakalová ) aby se sem snad ani nevracela.Pohnojila tady úroveň krásy kde se dalo, estétka, blka, byznysmanka !A její Bakala tady mnoha pohnojil lidem životy .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.