Eva Aichmajerová: Dělám teď do Saudka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva Aichmajerová: Dělám teď do Saudka!

Sexy křivky, krásná tvář - moderátorka, herečka, modelka a produkční v jedné osobě - Eva Aichmajerová!
Sexy křivky, krásná tvář - moderátorka, herečka, modelka a produkční v jedné osobě - Eva Aichmajerová! (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek, Milan Hladil)

PRAHA – Když tak poslední dobou sleduji Evu Aichmajerovou (28), zaznamenávám u její osoby pokroky v »moderátorství« a také to, že je čím dál krásnější. Zkrátka od té doby, co se poprvé proslavila moderováním nočního vysílání »novácké« reality show Big Brother, se od základů změnila k lepšímu.

Když tak poslední dobou sleduji Evu Aichmajerovou (28), zaznamenávám u její osoby pokroky v »moderátorství« a také to, že je čím dál krásnější. Zkrátka od té doby, co se poprvé proslavila moderováním nočního vysílání »novácké« reality show Big Brother, se od základů změnila k lepšímu. V současné době uvádí Eva na Primě ranní soutěž Nekonečná šance, občas si zahraje v nějakém filmu nebo divadle, »fušuje« do produkce a sem tam si stoupne i na přehlídkové molo. V rozhovoru pro Aha! se mimo jiné svěřila, od koho má modřiny po těle, jaký má recept na hubnutí, co dělá s Janem Saudkem a jak moc touží po moderování VyVolených.

Evo, hned na úvod se musím zeptat, proč máte modřiny na rameni, neubližuje vám někdo?
„Ne, ale začala jsem chodit do posilovny, takže čas od času nějakou tu modřinu mám. To je jedna věc! Druhá věc je, že hraju v divadle, kde mám hádku a bitku s Ivanou Chýlkovou, která po mě hází židli a stůl, takže spíše je divný, když v nějakém období modřinu nemám.“ (smích)

Tak to jste mě uklidnila, ale hned naváži na to, co mě napadá, když se na vás dívám. Jak to děláte, že jste pořád tak hubená? Myslím to v dobrém, máte hezkou postavu…
„Žádný diety nedržím, to bych ani psychicky nevydržela! Ale já hubnu prací. A té mám v současné době až nad hlavu. Takže i přesto, že jím, a to i hodně sladkého, tak se mi to vůbec na postavě neprojeví. Ale bylo období, kdy jsem byla třeba dva měsíce bez zaměstnání a hned jsem přibrala asi pět kilo!“

Prozradíte, kolik vážíte teď?
„Aktuálně 47 kg!“

Slyšel jsem, že prý máte doma přeplněný šatník a budete s tím muset něco udělat. To je to tak hrozné?
„Vzhledem k tomu, že si teď trochu upravuji bydlení, koupila jsem si mimo jiné i novou šatní skříň. A zjistila jsem, že mám tolik oblečení, které by obléklo celou dívčí školu! Něco jsem rozdala kamarádkám, něco ještě ne. A kupovat novinky? To se mi nechce, protože se móda vrací a já mám to štěstí, že se vejdu prakticky do všeho, co jsem kdy měla. Mimochodem, moje nejoblíbenější džíny, které nosím pomalu nonstop, jsou už šest let starý – a pořád dobrý!“ (smích)

Teď jste hodně v kontaktu s fotografem Janem Saudkem, copak?
„Pracuji jako produkční na dokumentu právě o něm! Už máme za sebou asi devět natáčecích dnů a je to dost namáhavé.“

Nepřemlouval vás pan Saudek, aby jste se od něj taky nechala vyfotit?
„Ani jednou mě o to nepožádal! V případě, že by chtěl, tak já se od něj samozřejmě ráda nechám vyfotit, ale pouze oblečená.“ (smích)

Už jste říkala, že hodně pracujete. Stíháte vůbec spát?
„Jsou dny, kdy spím tak tři hodiny denně. Někdy si ale přispím a jsem v říši snů klidně i hodin osm!“

Stala se z vás tedy »workoholička«?
„Asi ano! Ale já kdybych mohla, tak prospím klidně celý den. Jsem prostě vděčná za to, že mám práci, která mě baví. A tak to neřeším …“

Prima oznámila pokračování reality show VyVolení s podtitulem »noví hrdinové«. A vy jste v souvislosti s tím naznačila, že vás láká moderování »Noční show« této soutěže. Co s tím uděláte?
„Ono to není ani tak o mě, jako spíše o vedení televize, které lidem práci nabízí.“

A jak myslíte, že to dopadne?
„Já se vnitřně připravuji na to, že mi to nikdo nenabídne. Ale budu ráda, pokud ano…“

Jsou další VyVolení dobrým krokem, který Prima dělá?
„Je to jednoznačně dobrý krok, protože to zase bude něco původního. Proč máme mít všechno převzaté?“

Vy jste na Primě do letošního února moderovala bulvární pořad Extra, který vedení televize nečekaně zrušilo. Chybí vám?
„Extra mi chybí moc a rušit se podle mě nemělo! A žádný podobný formát na našem televizním trhu není a možná ani dlouho nebude!“

Když už jsme u toho bulváru, v Praze je kvůli natáčení na delší návštěvě hollywoodský pár Angelina Jolie a Brad Pitt. Potkala jste je někde?
„Ne! A pochybuji, že se mi to povede. Spíše doufám, že si lidé na světě díky té jejich návštěvě konečně uvědomí, co jsme za zemi a přestanou např. tvrdit, že jsme část Ruska!“

Léto je na spadnutí, první tropické dny už máme za sebou, nakoupila jste si pro letošní rok nějakou zásobu nových plavek?
„Já mám asi »šestery« plavky a vzhledem k tomu, že se mi figura vůbec nezměnila, nemám ani potřebu kupovat nové. Ale kdyby mi někdo nějaké dal, tak se nebudu bránit.“ (smích)

Vyrazíte v nejbližší době někam k moři?
„Nevidím to reálně, protože až do konce srpna točíme už zmíněný dokument o Janu Saudkovi, takže není možné, abych někam zmizela.“

A už jste letos někde v teplých krajích byla?
„Ne, bohužel jsem pořád v práci!“ (smích)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.