Babinská o pekelném soužití s Richardem Krajčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Babinská o pekelném soužití s Richardem Krajčem!

Richard Krajčo a Karin Babinská
Richard Krajčo a Karin Babinská (Foto: Herminapress, Showpix)

Už tři roky je Karin Babinská šťastná po boku zpěváka a herce Richarda Krajča. Pro společný život se rozhodli i přesto, že oba už mají děti z předchozích partnerství. Režisérka přiznává, že hodně věcí se musela učit, dokonce prozradila, co jí málem přivedlo k šílenství.

Karin Babinská a Richard Krajčo se potkali už před deseti lety, Amorův šíp je zasáhl o šest let později. Mezi tím se oba stihli stát rodiči. Krajčo má s Martinou Poulíčkovou syna Richarda a dceru Bereniku, Karin má dceru s Martinem Doubou. Režisérka se tak najednou dostala do situace, kdy se musela starat o početnou rodinu. „Najednou mi dělalo problém i uvařit jídlo, ne pro dvě holky, protože jsme s Jasmínkou bývaly často samy dvě, ale pro pět lidí, když navíc každému chutná něco jiného,“ svěřila Karin v rozhovoru pro týdeník Téma, s jakými problémy se z počátku potýkala.

Velký problémem byl i malý byt, kam se museli všichni poskládat. „Děti měly jeden pokoj, my druhý, což byl obývák dohromady s kuchyňskou linkou, kde jsme spali na rozkládacím gauči. Vedle neustále bzučící lednice. Já, milovník ticha, jsem myslela, že se zblázním,“ popsala počátky jejich společného života. „Ten byt byl opravdu malinký, a když se tam sešly všechny děti a byla zima a nemohlo se chodit ven, tak to bylo absolutní psycho a chtělo to pevné nervy,“ dodala s tím, že v bytě vydrželi tři čtvrtě roku.

Anketa

Zvládli byste žít s tolika dětmi v tak malém bytě?
Celkem 533 hlasujících



Přečtěte si
ellenic
13. 1. 2017 • 14:53

No to jsou mi opravdu velké starosti. Že žije s tátou dvou cizích malých dětí jí jaksi nevadí . A ještě ty starosti uvařit pro více lidí, ta aby se bála si jít večer i lehnout, jaká je to pro ni zátěž .

eisenbieger
13. 1. 2017 • 14:32

Babinska se jednou sverila ze v kalhotech ma Krajco nestesti ze si musi vypomoct u bejvalych

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.