Victoria Beckham TO konečně přiznala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Victoria Beckham TO konečně přiznala!

Victoria Beckham
Victoria Beckham (Foto Twitter)

Podezřelé bobtnání a splaskávání svého poprsí někdejší Spice Girl Victora Beckham (42) dlouho vysvětlovala mateřstvím, přece jen povila čtyři dítka. Až v poslední době přestala zapírat a přiznala, že má za sebou žřadu plastik – zvětšování, tvarování i zmenšování. I sama sobě pak přiznala, že to byla blbost, a to v dopise psaném »svému pubertálnímu já«.

„Asi bych měla říct, nezahrávejte si se svýma kozama,“ varovala se v dopise, který publikoval magazín Vogue. „Všechny ty roky jsem to já popírala – pitomost. Známka nejistoty. Prostě jen oslavujte, co máte...“

Varování do minulosti je samozřejmě marné, spíše jde o humorné vzpomínání na to, jak se člověk v čase mění. „Napřed budeš krást hotelové minišampony, ale brzy zjistíš, že ti vždy vytečnou do kufru.“ Optimističtější je pak rekapitulace jejího milostného života: „Láska na první pohled existuje,“ připomíná, jak se opilá seznámila s manželem, fotbalistou Davidem (41), s nímž je dodnes.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.