Hrdlička o Borhyové: Proč ji opustil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hrdlička o Borhyové: Proč ji opustil?!

Lucie s Michalem se prý pravidelně hádali.
Lucie s Michalem se prý pravidelně hádali. (Foto: TV Nova, ara)

Ostrá výměna názorů téměř každý den a dusno! Takové prý bylo soužití Lucie Borhyové (38) se sporťákem Michalem Hrdličkou (28). Detaily o rozchodu prozradil sporťák až teď, rok a půl po ukončení vztahu.

„Že jsem odešel od ženy, je fakt. A stojím si za tím, že to bylo nevyhnutelné a správné rozhodnutí. Dobré pro všechny. I když to rozhodnutí bylo strašně těžké, hlavně kvůli malé dceři. Ale nikdy jsem toho nelitoval a myslím, že to je dobře, i vzhledem k mému vztahu s dcerou Lindou,“ přiznal sporťák až dnes.

„Řekněme to asi tak: nedělám ze sebe žádného svatouška, ale rozhodně vina nebyla jen na mé straně, jak byl ten příběh jednostranně prezentován – jako že jsem byl nevyzrálý nebo že jsem dal dokonce přednost jiným ženám...“ hájí se Hrdlička. „Ne, rozhodně v tom nebyl nikdo třetí a ty důvody byly čistě osobní mezi námi. A to tak vážné, že v tom nešlo pokračovat,“ svěřil v rozhovoru pro magazín MF Dnes s tím, že za všechny problémy mohly hádky.

„Jsem výbušný vznětlivý typ, k hádce nebo výbuchu vzteku mi stačí málo. Když žijete s někým, kdo to ve vás podněcuje, a pak jsou ty konfliktní situace téměř prakticky na denním pořádku, není na takovém soužití nic příjemného,“ dodal Hrdlička.

Nová partnerka jako teta
Hrdlička v současné době chodí s tenistkou Karolínou Plíškovou (24). Pro dceru Lindu (2,5) je jako teta. „Rozumí si bezvadně. Kája ji dokonce dala raketu s míčem, takže se učí držet raketu a snaží se pinkat,“ přiznal Hrdlička.



Přečtěte si
babatomanija
13. 1. 2017 • 19:30

Zjednodušeně, LB má gesta i postoj hokyně a zevnějšek dámy ze střelnice. Bude někdy výměna "oblíbené" dvojice LB a RC? Jsou tam hodně dlouho, asi i bezkonkurečně, a jsou sotva nějak lepší než jiní moderátoři, kteří během jejich působení vypadávali.

amej
13. 1. 2017 • 13:37

Nevím teda jak teď " spolu ten balík peněz zvětšují", eisenbiegere. Hodilo by se spíše napsat, že ona ho zvětšuje a on ho s ní užívá. Na rozdíl od Borhyové, která si na svůj luxus umí vydělat, ať je jaká chce.

eisenbieger
13. 1. 2017 • 10:26

kluk udelal dobre , nez takovou proschukanou schabraku tak ma svetoznamou kocku s balikem penez a balik ted spolu stale zvetsuji a to jeste litaj pekne po svete s speji v luxusnich hotelich ...lip nemoch udelat ...klukovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.