Duškova žena už ve čtyřiceti babičkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Duškova žena už ve čtyřiceti babičkou!

Jaroslav Dušek se se svojí ženou stali velmi brzy prarodiči.
Jaroslav Dušek se se svojí ženou stali velmi brzy prarodiči. ( Foto herminapress.cz)

Děti Jaroslava Duška (55) a jeho ženy Ivety (54) už jsou dávno dospělé, jejich nejstarší syn Martin (30) se ale stal otcem velmi brzy. O tom, jaké to je záhy po čtyřicítce zjistit, že vám někdo bude říkat „babi“, se rozpovídala Iveta Dušková.

Na chvíle, kdy se Iveta dozvěděla, že její osmnáctiletý syn čeká dítě, si velmi přesně vzpomíná dodnes. „Dopisovala jsem tenkrát hru Vlak, bylo to absolventské představení pro mé studenty na Vyšší odborné škole herecké v Praze-Michli. Martin se nade mne postavil a mlčky stál. Podívala jsem se na něj a zeptala se: „Stalo se něco?“ Mlčel a tak zvláštně koukal. V tu chvíli mě napadlo: „Nečekáte miminko?“ Martin jen zmateně zakýval hlavou, že asi jo,“ svěřila se Dušková pro Rodinu Dnes.

Pocity z toho měla zpočátku smíšené. „No, neskákala jsem radostí, protože mu bylo osmnáct a já jsem cítila, že je z toho zmatený. Pak jsem šla nahoru do jeho pokoje, kde měl ještě autíčka a panáčky z lega a říkala si: „Vždyť je to nějak brzy!“ a taky jsem trochu plakala. Teď jsem samozřejmě ráda, že vnoučata mám,“ uzavřela partnerka Jaroslava Duška.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.