Rosol králem rozvodů! Copak to Ochotská nevěděla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rosol králem rozvodů! Copak to Ochotská nevěděla?

Lukášova první a druhá svatba. Momentálně to vypadá, že tenista bude potřebovat ještě třetí pokus.
Lukášova první a druhá svatba. Momentálně to vypadá, že tenista bude potřebovat ještě třetí pokus. (Foto ara)

Zatímco Michaela Ochotská (32) prožívá s Lukášem Rosolem (31) své první manželství, tenista už v chomoutu jednou byl. A prošel si i rozvodovým řízením.

Co se týče Rosolova prvního manželství, dost možná se jednalo o mladickou nerozvážnost, není ale vyloučeno, že tenista opakuje stejné chyby. Lukáš se ženil v roce 2008 s atletkou Denisou Ščerbovou. Mladý pár se před svatbou znal pouhý rok a také se o tři roky později rozvedl. Důvodem mělo být to, že pro oba sportovce byla tehdy přednější kariéra a jeden druhému se příliš nevěnovali.

Michaelou Ochotskou měl Rosolův vztah spíše opačný průběh. Nejdříve si pořídili společný dům a Michaela porodila syna Andrého, ke svatbě se odhodlali až po dlouhých letech plánování. Jenže toto manželství se otřásá v základech ještě po kratší době než Lukášovo první. Tenista momentálně brázdí ulice ruku v ruce s milenkou, kterou si vodí i do své uhříněvské vily. Z té před časem odešla Ochotská i se synem. Moderátorka momentálně bydlí u svých rodičů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.