Neskutečná záchrana: Z příšerky hvězdou internetu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neskutečná záchrana: Z příšerky hvězdou internetu!

Jeff našel malou příšerku. Nevěděl co to je, ani jestli se mu zvíře podaří vypiplat.
Jeff našel malou příšerku. Nevěděl co to je, ani jestli se mu zvíře podaří vypiplat. (Foto: ara)

Když Jeff Longo našel na rozpáleném chodníku malou příšerku, vůbec vlastně netušil, co našel. Netušil ani, jak drobečkovi pomoci, ale rozhodl se to zkusit a vyplatilo se to. Dnes jsou nerozlučnými kamarády.

Jeff zpočátku vůbec netušil, co našel. Fotku nalezeného drobečka tedy zkusil sdílet na sociálních sítích a odpověď ho příliš nepotěšila. Zjistil sice, že se jedná o létající veverku, ale zároveň mu lidé brali naději, že se zvířátko podaří vypiplat, protože se jedná o nočního tvora, kteří s lidmi příliš nekomunikují.

Jeff se ale nevzdal. Malé veverce dal jméno Biscuit, staral se o ní jako o vlastní miminko a veverka se mu hezky odvděčila, stala se mu nejvěrnější kamarádkou. A zřejmě to bude přátelství do konce života, protože jak Jeff říká, Biscuit ve volné přírodě žít nemůže. „Ona je super přátelská k lidem a nebojí se zvířat,“ svěřil Jeff pro web lifedaily.com.     

     



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.