Jágrova oslava ve stínu tragédie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágrova oslava ve stínu tragédie!

Jaromír Jágr přišel kvůli útoku střelce a pěti mrtvým úplně o náladu. Svou oslavu si moc neužil.
Jaromír Jágr přišel kvůli útoku střelce a pěti mrtvým úplně o náladu. Svou oslavu si moc neužil. (Foto Petr Novotný)

Měl to být večer Jaromíra Jágra (44). Poklona za to, že je druhým neproduktivnějším hráčem všech dob. Jenže pět mrtvých po střelbě na nedalekém letišti Fort Lauderdale odělo slavnost do černého hávu.

Utkání s Nashvillemhrozilo, že se vůbec neodehraje. „Tři a půl hodiny před začátkem nám ale sdělili, že je situace pod kontrolou,“ uvedl výkonný ředitel klubuLuukko. Fanouškům tak lístky za symbolických 68 (na lepší místa) a 18,88 dolaru, nepropadly. Naopak prvních 10 tisíc z nich dostalo trička připomínající metu 1888 bodů, jejímž překonáním Jágr před Vánocemi přeskočil Messiera.

Tento výjimečný počin pak ocenilo i několik videosestřihů, po kterých ze dvou třetin zaplněná hala hlasitě burácela. Jágra to nechalo chladným. Reagoval jen zdvižením ruky. A náladu mu nezvedla ani výhra 2:1, ke které přispěl asistencí na vítězný gól. „Jágr nechtěl po zápase mluvit, protože byl naštvaný kvůli střelbě na letišti,“ vysvětlil novinář Fialkov, proč si Jaromír svůj večer neužil. Těžko mohl, když začínal minutou ticha za oběti.

Potěšil syna Kurkové
I když mu nebylo do smíchu, o jeden zážitek na celý život se Jaromír Jágr postaral. „Tobin konečně potkal svůj idol,“ pochlubila se na Instagramu topmodelka Karolína Kurková setkáním svého syna s hrající legendou. „Obdivuji tvoje odhodlání, vášeň a tvrdou dřinu,“ vzkázala »Džegrovi«.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.