Hledá se lump, co pořezal Kvitovou! 100 tisíc odměna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hledá se lump, co pořezal Kvitovou! 100 tisíc odměna

Lupič málem ukončil Kvitové kariéru kvůli mizerným 10 tisícům korun.
Lupič málem ukončil Kvitové kariéru kvůli mizerným 10 tisícům korun. (Foto Aha! – M. Rušinová, Reuters)

Už přes 14 dní policie marně pátrá po lumpovi, který přepadl a zranil Petru Kvitovou (26) v jejím bytě v Prostějově. A tak hodlá pomoci její mateřský tenisový oddíl. Za informaci vedoucí k dopadení útočníka vypsal odměnu 100 tisíc korun!

O tom odporném činu, kdy neznámý muž pod záminkou odečtu elektroměru vpadl do bytu bývalé světové dvojky, držel jí nůž pod krkem a pořezal ji na prstech levé ruky, slyšel v Čechách snad každý. A na to také bude sázet prostějovský oddíl! Že se někdo s vidinou stotisícové injekce »rozpomene«…
„Na dopadení pachatele přispějí úplně všichni členové našeho klubu. Od hráčů, přes trenéry, správce kurtů až po vrátné. Všichni tady máme Petru moc rádi,“ zdůvodnil krok majitel klubu Miroslav Černošek.

Zatímco »Kvitka« se po operaci poraněných prstů zotavuje, dostala tak policie ve svém pátrání další »munici«. „Uvítáme, když i díky této odměně policie toho, kdo si dovolil s nožem na bezbrannou dívku, co nejrychleji dopadne.“ Vzpomene si někdo, že osudné ráno v úterý 20. prosince nebo třeba později muže s vzezřením chlapíka na policejním identikitu, viděl?


Poznáváte ho?
- Stáří přibližně 35 let.
- Světlá barva pleti, hnědé oči.
- Štíhlá postava výšky 180 cm.
- Na sobě měl světlou čepici (bekovku) a světle hnědou bundu.
- Přes rameno měl pověšenou tašku.

Petřina ruka se uzdravuje: Už cvičí!
Předpovídal, že s tenisem bude moci kvůli přeřízlým nervům a šlachám prstů hrací levé ruky začít až za půl roku. Přesto doktor Radek Kebrle, operatér zraněné Petry Kvitové varoval, že komplikací může být spousty… Ty se ale zatím české tenistce vyhýbají a léčba probíhá na jedničku! „Petra postupně rozcvičuje prsty, čeká na vyndání stehů a začala zvolna s kondičním cvičením, aby bylo tělo připravené na zátěž,“ vzkázal optimisticky fandům mluvčí hráčky Karel Tejkal.



Přečtěte si
6010
5. 1. 2017 • 09:51

Nás jenom zarazilo, že se na 100 tisícovou odměnu skládá mateřský tenisový oddíl, kde přispěla prý i uklízečka a přitom Kvitová se topí v milionech.Proč nevypsala odměnu a to nejméně milionovou ona? Já bych to alespoň takto udělala.Protože mne by moc zajímal ten hajzl, který mi pomalu zničil kariéru,kde mi padaly miliony do klína.Je to nějaké divné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.