Čeká nás rok OHNIVÉHO KOHOUTA! Jak to bude se zdravím, prací a láskou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Čeká nás rok OHNIVÉHO KOHOUTA! Jak to bude se zdravím, prací a láskou?

Fotografie
Fotografie (internal)

Rok Ohnivého kohouta začíná podle čínského kalendáře dne 28. ledna roku 2017 a končí 15. února 2018. Co nás letos tedy čeká a nemine?

Láska a vztahy

Na poli lásky a vztahů budou podle webu spektrumzdravi.cz nejdůležitější pocity a emoce. Proto buďte trpěliví. Co se týče stávajících vztahů, v těch by v tomto roce pravděpodobně nemělo docházet k nějakým zásadnějším změnám. Lidé dosud žijící single, najdou svůj životní protějšek. Zkrachují naopak mimomanželské aférky. A bude přáno sňatkům, které budou v roce 2017 uzavřeny. 

Práce a kariéra

Odměněni budou jen ti, kteří skrze trpělivost a intenzivní práci, dospěli k pracovním úspěchům. Podaří-li se vám přitom dostat do vedení, pak se ho bez váhání ujměte. Neuděláte-li zbytečný průšvih z nepozornosti, přijdou úspěchy, uznání a pravděpodobně i povýšení v zaměstnání!

Duševní a fyzické zdraví

V novém roce by se vám mělo dostávat jak fyzické, tak i duševní energie. Pravidelně cvičte a udržujte se v kondici i díky zdravé výživě. Je pravděpodobné, že vaše mysl na tom bude přeci jen ještě o něco lépe, než Vaše tělo. Tudíž bez obav vsaďte na svou silnou intuici a věnujte zvýšenou pozornost vytčeným cílům a tajným snům.

Přečtěte si
xcarodejka
7. 1. 2017 • 10:57

Co vysíláš, dostáváš zpět. Kdo smýšlí nečestně a podle, musí čekat, že se mu to v nějaké podobě navrátí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.