7 NEJ kalendářů 2017: Sexy Borhyová, či mužný Jágr? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

7 NEJ kalendářů 2017: Sexy Borhyová, či mužný Jágr?

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto VDN Promo, Pevonia.cz, Astratex.cz, Braňo Šimončík/Klenoty Aurum, Lenka Hatašová/Klokánek Hostivice, Bet Orten/Debra, Kalendář Proměny 2017/P. Kurečka, M. Kratochvil)

Čím je rok 2017 výjimečný? Už jen tím, že se kvůli němu nechali do kalendáře vyfotit hokejový bůh Jaromír Jágr (44) i Viktor Preiss (69). Pro dobrou věc se zase vysvlékly Jágrovy bývalky Lucie Borhyová (38) a Iva Kubelková (39). A všechny můžete mít doma! Stačí si jen vybrat...

NEJodvážnější
Lucie Borhyová (38)
Moderátorka nováckých Televizních novin nafotila kalendář po devíti letech a pořádně se odvázala. Na fotografii, která se vydražila za 250 000 korun pro dětské oddělení pražské Nemocnice Na Bulovce, odhalila své sexy tělo jako nikdy předtím. Před fotografem byla v Itálii ochotná odhodit i spodní prádlo.

NEJšílenější
Pavel Liška (44) a Bára Poláková (33)
Herečtí kolegové a partneři, kteří spolu vychovávají dceru Ronju (1) a čekají dalšího potomka, se proměnili v manželský pár z filmu The Shining (Osvícení) pro kalendář Proměny 2017 s tématem Slavné filmové plakáty. Téma hororového snímku vystihli dokonale, z fotky jde pořádná hrůza.


NEJrozesmátější
Viktor Preiss (69)
Rozdával úsměvy. Velké přání setkat se s oblíbenou tváří splnil v loňském roce Viktor Preiss. Herec se nechal zvěčnit pro kalendář Klokánek Hostivice 2017, a udělal tak radost nejen opuštěným dětem, kterým chybí dospělý ochránce, ale i tetám, které se o ně v zařízení starají. Sám totiž vyrůstal v děcáku.

NEJzahalenější
Pavlína Němcová (43)
Jako topmodelka je zvyklá na to, že ji světoví fotografové vyhledávají nejen pro štíhlou figuru, ale také díky její krásné tváři. Tentokrát ji při focení pro kalendář charitativní organizace Debra musela Pavlína zakrýt a nechat si promítat na hřbety svých dlaní. Na kráse jí to ale rozhodně neubralo!

NEJmužnější
Jaromír Jágr (44)
Jeho tvář se objevila už v řadě kalendářů, ale až ve svých 44 letech se dočkal vlastního. „Tohle je můj první a pravděpodobně poslední kalendář, protože kdo by chtěl chlapa v padesáti letech,“ prohlásil nejslavnější český hokejista, který se nechal zvěčnit pro klenotnickou firmu. S přehledem by mohl odhodit hokejku a začít se živit jako model. Nikdy totiž nebyl tak sexy.

NEJrajcovnější
Iva Kubelková (39)
Před objektiv se letos postavila také Jágrova bývalka Iva. Svou ultra štíhlou figuru a bujné poprsí odhalila pro kalendář obchodu se spodním prádlem. I na prahu čtyřicítky umí své přednosti prodat dokonale a nutno říct, že takové křivky jí musí závidět i řada dívek o generaci mladších.

NEJelegantnější
Dana Morávková (45)
Roli modelky si opět vyzkoušela také oblíbená seriálová herečka. Na snímcích svého, v pořadí už čtvrtého kalendáře pro kosmetickou značku, vypadá MUDr. Zdena Suchá z Ordinace v růžové zahradě 2 naprosto půvabně. Oproti jiným ročníkům probíhalo toto focení celé v Praze a jak vidno, Dana si to jako vždy užívala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.