Zostuzená Verešová vrací úder! Tohle si Agáta za rámeček nedá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zostuzená Verešová vrací úder! Tohle si Agáta za rámeček nedá

Andrea Verešová se brání.
Andrea Verešová se brání. (Foto: Facebook, Roman Souček)

V rámci pořadu VIP Prostřeno vytáhla Agáta Hanychová Prachařová (31) velmi vtipnou historku o tom, jak si Verešová (36) objednala k večeři kandáta. Jenže slovenské krásce to vůbec vtipné nepřijde, dokonce Agátu obviňuje ze lži!

Verešová tvrdí, že si dcera Veroniky Žilkové vymýšlí. „Větší hloupost než to, co nedávno prohlásila na mojí adresu Agáta Hanychová, jsem už dávno neslyšela. Zaprvé vůbec nechápu, co jí přinutilo k tomu, aby si vymyslela historku na téma "Candát" a za druhé jsem s ní nikdy nebyla na obědě ani večeři (-ani o to nestojím),“ napsala Verešová na Instagram ke své fotografii u vánočního stromku.

Její text dál pokračuje vysvětlením rozdílů mezi ní a Agátou. „Na rozdíl od ní ovládám plynule 4 světové jazyky a víc jak 10 let žiju v pokojném manželském svazku s jedním mužem,“ píše na sociální síti a dodává, co by v Agátině situaci dělala ona. „Být Agátou tak se radši soustředím na sebe a zametu si před vlastním prahem. Věřím, že vynaloženou energii investuje lépe,“ zakončila svůj vzkaz.

Anketa

Která z modelek podle vás říká pravdu?
Celkem 2800 hlasujících

 



Přečtěte si
hejpockej
2. 2. 2017 • 06:26

umi 4 svetove jazyky? A plynule? Tak tomu neverim an nahodou. Tohle by mela dokazat treba statnicemi, jinak at nekeca. Mozna umi zaklady a domluvi se, ale aby mluvila plynule tak aby mohla v tom jazyce udelat napriklad rozhovor s novinari, tak tomu neverim.

londynskypes
5. 1. 2017 • 17:53

kafickomlicko nene vereska je hezka ale spagata to je odpad

matylda-rut
3. 1. 2017 • 13:07

koko61 nech si ty blitky pro sebe. Chůva hlídá děcka jen večer. Agáta je sprostá lhářka.

-bello-
2. 1. 2017 • 23:18

pauly007@... tak nevím ... Tady vytahuje zejména Verešová detaily svého manželství a o něm je taky článek.Hadr na hlavu potřebuješ ty, ztrácíš se v tom, neboť sama tady k tomu máš už stopadesáty opěvný koment. . A že píšu vcelku o Sloveně a Slovensku taky zapadá do obrazu, protože na Slovači po ní neštěkne pes, tady se drápe na molo mocímermo všude. ( Ale možná se tady víc platí). A já čekám dál na konkrétní tvou odpověď.Neobjanila jsi svoje dohady a kecy jakože všude, všechny, všichni ( jsou z Verešové na větvi ) na mě neplatí. Neodbíhej od tématu a licituj, kde a v jakých zemích cizích Verešová předváděla atd atd. Konkrétně jsi nevypotila, na rozdíl ode mě NIC, děvenko!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.