Tenista Rosol na kávě s pohlednou brunetkou: Už se ví, kdo to je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tenista Rosol na kávě s pohlednou brunetkou: Už se ví, kdo to je!

Jejich manželství prochází krizí.
Jejich manželství prochází krizí. (Foto: Marek Pátek, Facebook, Instagram)

Manželství Lukáše Rosola a moderátorky Míši Ochotské prochází v současné době krizí. Velkým překvapením bylo, když si tenista den před Štědrým večer vyrazil na kávičku s pohlednou brunetkou. Primáckému TopStar magazínu se podařilo vypátrat, jak se tajemná brunetka jmenuje.

Po zveřejnění fotografií ze schůzky, které pořídil fotograf Blesku, Lukáš Rosol uvedl, že se jedná o kamarádku, se kterou si dopřál pozdní oběd a kávu. Nic víc o ní neprozradil.

TopStaru se však podařilo vypátrat, že pohledná brunetka se jmenuje Aneta Znamenáčková, která je osobní fitness trenérkou. Jak moc k sobě mají blízko, ale neprozradil ani jeden z nich. Nicméně Anetin profil na Facebooku, který zásobuje svými fotkami v plavkách, ukazuje, že by rozhodně stála za hřích.

Rosol se svojí kámoškou vyrazil na kávu právě v době, kdy jeho manželství s Míšou Ochotskou prochází krizí. Moderátorka se synem se odstěhovala ke svým rodičům do Nupak. Štědrý den sice strávili spolu jako rodina, ale i tak se nad budoucností jejich rodiny vznáší jeden velký otazník.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.