Poslední foto princezny Leiy (†60)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Poslední foto princezny Leiy (†60)!

Ve své nejslavnější roli.
Ve své nejslavnější roli. (Foto: Profimedia.cz, EPA)

Poslední fotky ze života Carrie Fisher (†60) jasně naznačují, čím se herečka na sklonku svého života zaobírala. Nezapomenutelná představitelka princezny Leiy ze série Hvězdné války poslední rok objížděla starobylá evropská města a objevovala památky.

„Miluji evropskou kulturu,“ uvedla Američanka na svém Twitteru a přidala sérii fotografií, na kterých si prohlíží Paříž, Bruggy nebo Londýn. Carrie Fisher v pátek utrpěla během letu z Londýna do Los Angeles infarkt, ze kterého už se neprobrala.

Hollywood se z toho stále nemůže vzpamatovat. „Zůstávám beze slov. Jsem zdrcený,“ napsal na sociální sítě Mark Hamill (65), představitel Lukea Skywalkera. „Byla to fantastická žena, jediná svého druhu,“ dodal Harrison Ford (74), v Hvězdných válkách milenec princezny Leiy Han Solo.

Sbalila Forda
Letos v listopadu Fisher vydala memoáry, v nichž mimo jiné odhalila, že během natáčení Hvězdných válek udržovala s Fordem i skutečný milostný poměr. Jí bylo tehdy 19 let a ženatému Fordovi 33.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.