Ťukněte si s celebritou! Herečka Daniela Šinkorová slaví 44 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ťukněte si s celebritou! Herečka Daniela Šinkorová slaví 44

Daniela Šinkorová slaví 44. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší.
Daniela Šinkorová slaví 44. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší. (Foto Pavel Machan)
Umění v sobě nezapře. Už od mládí Daniela Šinkorová tančila, zpívala a hrála na piano a na bicí. Pak vystudovala JAMU a dala se dohromady s tenisovým trenérem Ladislavem Polákem.

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová se narodila na Slovensku, kde vystudovala bratislavskou konzervatoř. Muzikálové herectví už ale studovala na JAMU v Brně. Během studií hostovala v divadlech na Slovensku i v Česku. Předvedla se v muzikálech Grandhotel, Chicago, Pomáda nebo Hello, Dolly!. Za excelentní herecké výkony v hudebních hrách Kabaret a Kristián získala herečka Daniela Šinkorová v letech 2002 a 2004 divadelní ceny Thálie.

Role jí nabídla i televize. Kromě několika pořadů se objevila i v seriálech Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, v Ordinaci v růžové zahradě, kde měla poměr s Petrem Rychlým, nebo komedii Experti. V roce 2012 si zahrála také v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde byl pro změnu jejím partnerem Václav Kopta. Spekulovalo se o tom, že za jejím odchodem ze seriálu Ordinace v růžové zahradě stojí její žárlivý partner Ladislav Polák (kterého si Daniela Šinkorová v roce 2013 po několika letech vztahu vzala), herečka to ale popřela, i když na čas se pak nicméně z veřejného života stáhla. Daniela Šinkorová dvakrát zvítězila v televizní anketě TýTý v kategorii Herečka. Krom toho vydala i tři sólová alba. Na mnoha dalších se podílela.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.