Šokujicí proměna: Z feťačky maminkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šokujicí proměna: Z feťačky maminkou!

Dejah Hall byla velmi závislá na drogách.
Dejah Hall byla velmi závislá na drogách. (Foto: Facebook.com, ara)

Klobouk dolů! Dejah Hall (26) byla velmi závislá na heroinu a pervitinu. Naštěstí se z toho dostala a chtěla by varovat všechny, kteří by do takové závislosti mohli spadnout. Kvůli tomu zveřejnila své fotografie na sociálních sítích, které ji zachycují v jejím drogovém období i po něm.

Všechno to začalo prášky na uklidnění. Dejah byla sedmnáctiletá dívka, která si s přáteli vzala léky na stres. Doma to totiž šlo z kopce, tak se chtěla uklidnit. Bohužel se to ale zvrhlo a jen léky jí nestačily. Jak sama říká, stal se z ní netvor, kterému bylo jedno, jestli umře.

Naštěstí se vše změnilo před čtyřmi roky, kdy dívka navštívila svého umírajícího dědu. Když ho viděla, jak sedí na křesle, uvědomila si, že už takhle žít nechce a slíbila mu, že bude v pořádku. Dědeček bohužel za dva týdny zemřel, ale Dejah s drogami přestala. Dnes už to jsou čtyři roky, co je čistá. Dokonce má i dceru a obě jsou velmi šťastné a spokojené.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.