Petra Kvitová (26): Nebojte, vrátím se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Kvitová (26): Nebojte, vrátím se!

Petra Kvitová se zraněnou levou rukou, kvůli které si půl roku nezahraje tenis.
Petra Kvitová se zraněnou levou rukou, kvůli které si půl roku nezahraje tenis. (Foto Aha! – Mária Rušinová, EPA, Sport – Jaroslav Legner)

Hororové chvilky hodila za hlavu. Už nechce myslet na okamžiky, kdy po agresorově útoku nožem nemohla hýbat poraněnými prsty. Tenistka Petra Kvitová (26) se prý dívá jen dopředu a fanouškům vzkazuje: Na kurty se vrátím!

Vše důležité, co chtěla říci, si raději předem napsala na papír. Petra tušila, že její první mediální vystoupení po krvavém napadení dosud neznámým gaunerem bude plné emocí. „Ani nevíte, jak jsem ráda, že se tady vidíme. Asi bych vám to radši měla přečíst, nechtěla bych se zamotat,“ usmála se na novináře v areálu pražské Sparty.

Její včerejší pětiminutový proslov byl plný úsměvů, jimiž se snažila maskovat dojetí. Bylo znát, že kriminální čin se do Petřiny duše vryl...

„Dnes mě propustili z nemocnice, den ode dne se cítím lépe. Jsem ráda, že na Vánoce nebudu v nemocnici a svátky mohu strávit doma se svými blízkými,“ oddechla si před záplavou mikrofonů a televizních kamer. Znovu poděkovala svým nejbližším, policistům a hlavně lékařům, kteří jí při čtyřhodinové operaci dali pořezanou levou ruku do kupy. „Patří jim obrovitánský dík,“ zaleskly se jí oči vděkem.

Od úterního rána s ní celý národ doslova dýchá. „Nikdy jsem nedostala tolik povzbudivých zpráv, podpora od lidí byla ohromná a moc si toho cením. Je hezké, že na mne takhle myslíte. Díky moc!“ zadrhl se dvojnásobné wimbledonské šampionce hlas.

O návratu na kurt prý ani vteřinu nepochybovala. „A to ani tehdy, když jsem jela do nemocnice a necítila úplně prsty. Je jedno, jestli to bude trvat tři měsíce nebo rok. Nebojte, určitě se jednoho dne vrátím!“

„Pro nás bude radost, až nám Petra poprvé pořádně zmáčkne ruku. A až se jednou vrátí, všichni budou koukat!“ Kondiční trenér David Vydra

„Koukáme se jen dopředu a budeme se soustředit na to, aby Petra byla co nejdříve na kurtech.“ Kouč Jiří Vaněk



Přečtěte si
jity
24. 12. 2016 • 12:50

Já nemůžu pochopit, že si tam pustila cizího chlapa. Důchodcům nadáváme, že jsou hloupí a tady by jeden předpokládal trochu IQ. No nic hlavně ať je holka v pořádku, aby mohla do toho Monaka odvádět ty daně, když náš stát ji za to nestojí.

bibijana
24. 12. 2016 • 12:01

Zase jedna serebrita!Na všech serverech se píše jenom o téhle holce,jako by to byla národní hrdinka.Lékařská péče,jakou obyčejný člověk nemá,tiskovka lékařů, jak u prezidenta,hlavní tuitulky v novinách,televizi-Kvitová a její vážné zranění.Většina veřejnosti ani neví,kdo to Kvitová je.Tahle osoba patří jenom na sportovní stránky.Už s ní dejte pokoj!Jednou to skončí a celá sláva pomine.Co umí?Jaký je její přínos pro budoucí generace?Hrát přitroublý tenis,přehazovat míček z jedné strany na druhou,jak idiot,že ty diváky pak nebolí krk,jak čumí doprava a doleva.Dívala jsem se na dokument-Vatikánské poklady.To zaslouží obdiv,mistrné sochy a obrazy Michelangela,Rafaela,Vinciho,úžasné stavby např..Santiniho, chrámy,katedrály,zámky,hrady a jiná mistrná díla.Rozumný člověk musí vidět,jak tihle sportovci se nadhodnocují.Větší obdiv u mě má třeba žena,která celý život pečuje o postižené,nemocné a staré lidi a taky ti,kteří se starají o zvířata v nouzi.

-bello-
24. 12. 2016 • 10:09

Petro Kvitová, bude nejlíp když se vrátíte " domů " do Monte Carla. Jim platíte do kešeně, tam jste doma, tam si nechte transplantovat i ten mozek.Operace jsou šíleně drahé a to prd prd cilinink co jste tady dala za 4 hod. operaci neurochirurgů vám de facto všichni doplácíme. To víte - hrdý Čech má svou zemi rád, některý jen když se mu to hodí. Někde už je vyvádění majetku pod kontrolou, tady holt není

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.