Nechutné Prostřeno! u Michaela: Hlad, žízeň a sklenička od rtěnky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nechutné Prostřeno! u Michaela: Hlad, žízeň a sklenička od rtěnky!

Michael pozval hosty do mobilního domku. Atmosféra u stolu byla velmi napjatá.
Michael pozval hosty do mobilního domku. Atmosféra u stolu byla velmi napjatá. (Reprofoto FTV Prima)

Uprostřed týdne uvařil v Prostřeno! vychovatel a učitel Michael (27). V pořadu se už nedávno mihnul, je to ten mladý tatínek, co čekal v autě a na chodbě na svoji soutěžící ženu, která kojila a utěšovala novorozence. Hosty odvedl do slavnostně vyzdobené kavárny, ovšem tam se strhla hádka!

Tentokrát nechal Michael děti doma a šel reprezentovat rodinu sám. Večeři uvařil v mobilním domku, kam pozval i své hosty, těm se u něj ale hrubě nelíbí. Když jim hostitel oznámil, že se na večeři přesunou do jeho oblíbené kavárny, protože by na noc neměla manželka s dcerami kde hlavu složit, soupeři to přivítali s nadšením.

Místo přípitku Michal doma nabídnul písničku, s tím ale moc nepochodil. Na jeho hlavu snesla spousta kritiky. Hosté měli hlad a žízeň, při čekání na předkrm si všimli, že dostali špinavé nádobí a dokonce skleničky s otiskem rtěnky! Atmosféra u stolu byla napjatá a kritika taková, že Michael měl chuť odejít.
Na dětskou zábavu přišel profesionál, co umí kouzlit s bublinami. Moučník s názvem Sněhová kalamita se nepodával, protože už doma nastala skutečná kalamita: spadl na zem.

Je libo šneky?
První chod byl šok: pečení šneci! A tentokrát opravdoví! Je pravda, že k tradičním českým Vánocům šneci patří a Michaelovo záhladné menu je vlastně vánoční ze všech nejvíc. Světoběžnice Jana ochutnala. Krémová rybí polévka byla dobrá, losos v šampaňském a limetce, doprovázený lehkým salátem, pak bohužel studený.



Přečtěte si
dandova
22. 12. 2016 • 11:33

Tohle by se nemělo jmenovat Prostřeno! .

zadnice
22. 12. 2016 • 09:54

Vedení Primy je opravdu úchylné. Dobře vědí u koho se večeře bude konat, dělají výběr, poředem prověřují místa a vždy vybírá alespoň jednu kontroverzní osobu. S takovými "programy" a převážnou reklamou je prostě nesledovatelná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.