Ťukněte si s celebritou! Herec Richard Genzer slaví 50! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ťukněte si s celebritou! Herec Richard Genzer slaví 50!

Richard Genzer slaví 50. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší!
Richard Genzer slaví 50. narozeniny. Přejeme všechno nejlepší! (Foto Marek Pátek)
Richard Genzer je populární český herec, moderátor a komik, známý především díky zábavním pořadů Tele Tele a Partička. Zahrál si i v několika filmech.

Richard Genzer vystudoval taneční konzervatoř. Deset let vystupoval se skupinou UNO. Ladný krok předvedl v muzikálech Krysař, Dracula nebo Tři mušketýři. Pak přibral a dostal se do televize. Spolu s Michalem Suchánkem, Veronikou Žilkovou a Josefem Cardou bavili diváky na TV Nova v zábavním pořadu Tele Tele. Měli vlastní zprávy, parodii Teleblbís i seriál Kopečkovic.

Richard Genzer vytvořil nerozlučnou dvojici s Michalem Suchánkem a po konci Tele Tele spolu uváděli i talk show MR. GS nebo soutěž Jsi chytřejší než páťák?. V současné době vystupuje v improvizační show Partička právě s Michalem Suchánkem, Ondřejem Sokolem a Igorem Chmelou. Vydali spolu i album Šlágry Boba a Toma. Genzer se Suchánkem zasedli i v porotě talentové soutěže Talentmania. Zahrál si v druhém a třetím pokračování komedie Kameňák, Sněženky a machři po 25 letech nebo v romantice Láska za milion. Richard Genzer je ženatý s herečkou a zpěvačkou Lindou Finkovou, pár se ale rozešel kvůli jeho nevěrám. Mají spolu dceru Viktorii a syna Matyáše. Finková má vztah s podnikatelem Milanem Večesou, Genzer pak s produkční Markétou Jiránkovou. Kvůli ní se rozhodl drasticky zhubnout.



Přečtěte si
dandova
20. 12. 2016 • 10:50

Vypadá jako stará baba. Fujtajbl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.