Iglesias v Česku: Kam zmizela jeho bradavice? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Iglesias v Česku: Kam zmizela jeho bradavice?

Zpěvák po příletu prohlásil, že si o Praze načetl řadu informací.
Zpěvák po příletu prohlásil, že si o Praze načetl řadu informací. (Foto Aha! – David Kundrát)

Vůbec poprvé zavítal do Prahy světoznámý španělský zpěvák Enrique Iglesias (41)! Ten včera večer zpíval ve vyprodané hale na Výstavišti. A své fanoušky šokoval hned dvakrát- jednak tím, co všechno se o Praze naučil a za druhé absencí své proslulé bradavice na pravé tváři.

Evropské turné hvězdy a syna legendárního zpěváka Julia Iglesiase (73) se jmenuje Sex and Love a za oceánem sklidilo nebývalé ovace. „Na pražský koncert se moc těším a také na vaši Prahu. Stověžatou, že ano? Tak jsem se dočetl, že se jí říká, když jsem ji studoval,“ řekl Iglesias Aha!, když ho s fanoušky v sobotu večer vítalo na ruzyňském letišti. A že davy šílely!

Tmavooký Enrique, který je sexsymbolem dívek a dam, ovšem překvapil i změnou ve své líbezné tvářičce. Od malička měl pod okem docela velkou a tmavou bradavici, která teď zmizela! Co se stalo? "Lékař mi doporučil, aby si ji nechal z preventivních důvodů odstranit. Zákrok sice trval jen pár minut, ale té krve všude přitom. Byl jsem z toho vyděšený, vypadalo to, jako kdyby mi chtěli vzít oko! No a největší sranda je, že si toho kámoši pak ani nevšimli," popsal epizodu se smíchem zpěvák v zahraničních médiích.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.